You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Witte de Withstraat 84 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 259.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 46m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

Wonen in een van de leukste straten van Rotterdam kan nu met deze bovenwoning in de Witte de Withstraat. Een 2 kamer appartement van 58 m2 waarvan 46 m2 functioneel waarbij de stad aan je voeten ligt. De woning telt een slaapkamer, nette badkamer en een sfeervolle woonkamer.

De woning is gelegen in de Witte de Withstraat en maakt deel uit van centrum Rotterdam. Een dynamische plek waar alles bij elkaar komt. Denk hierbij aan stadse faciliteiten in de directe omgeving zoals in de straat met diverse eet- en drink cafés, galeries, winkels en musea. Daarnaast is de woning prima gelegen ten opzichte van supermarkten, het openbaar vervoer zoals verschillende metro en tramverbindingen naar het centraal station en diverse sportfaciliteiten.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu uw bezichtiging.

Indeling appartement:

Begane grond:
Via een afgesloten portiek met brievenbus en bellentableau is de woning bereikbaar middels het trappenhuis.

De entree van de woning biedt toegang tot alle vertrekken en bij binnenkomst stap je in de woonkamer. Deze is voorzien van een geschilderde houtenvloer en 3 dakkapellen. De houten binten zijn in het zicht afgewerkt en door de verschillende raampartijen is dit een heerlijke lichte ruimte. Een leuk detail is de trapopgang naar het voorste dakkapel wat uitzicht biedt over de Witte de Withstraat?

De keuken is gelegen in het midden van de woning en voorzien van een 4 pits kooktoestel met afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en spoelgedeelte.

De woning telt 1 slaapkamer en is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. Naast de slaapkamer is de berging gesitueerd waar tevens de opstelplaats is voor de wasmachine, droger en vriezer. De HR CV ketel is in dezelfde ruimte geïnstalleerd.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond. Bijzonderheden
• Bouwjaar 1870
• Gebruiksoppervlak circa 46 m²
• Inhoud circa 111 m³
• Eigen grond
• gehele pand wordt gerenoveerd (noodzakelijk en dringend onderhoud) in Q3 2020 e.e.a. conform “management overeenkomst uitvoering renovatiewerk’’ opgesteld door de VVE.
• Ouderdomsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst
• Funderingsherstel uitgevoerd in 2010
• Totaal renovatie uitgevoerd 2010- 2011
• Verwarming en warm water middels HR cv-ketel
• Actieve VVE, bijdrage € 70,- per maand
• Oplevering in overleg

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu een bezichtiging in om de woning met eigen ogen te bewonderen

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.