You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Wilhelminakade 449 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 995.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 138m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Wonen in een appartement waar de stad letterlijk aan uw voeten ligt.
Genieten van een levendige en gevarieerde omgeving.
Ontspannen leven met luxe, comfort en een adembenemend uitzicht.

En dit alles op één plek?
Ja, met dit appartement op de 24ste verdieping van De Rotterdam, heeft u het allemaal.

Eyecatcher
Wonen in De Rotterdam betekent wonen met internationale allure. Het gebouw van architect Rem Koolhaas met zijn 44 verdiepingen kan in binnen- en buitenland op veel waardering rekenen. De Rotterdam is met zijn 150 meter een echte eyecatcher. Alleen dat al maakt hier wonen heel bijzonder, maar om prettig te wonen moet natuurlijk aan meer eisen worden voldaan.

Omgeving
Uw omgeving is belangrijk en gelegen aan de Wilhelminapier heeft u hier alles binnen handbereik. De combinatie van indrukwekkende kantoor- en woontorens met gerenoveerde, monumentale pakhuizen vormt het trendy ‘Manhattan aan de Maas’ waar altijd iets te beleven valt. Bij de cruiseterminal leggen de grootste cruiseschepen ter wereld aan. U vindt hier het nieuwe Luxor Theater, filmtheater Lantarenvenster, hotel New York en talloze restaurants, cafés, winkels en terrassen. U wandelt er gewoon naartoe.

Comfortabel thuis
Kiest u liever voor rust, luxe en comfort? Laat dan de bedrijvigheid op straatniveau achter u en neem de snelle lift naar de 24ste verdieping van De Rotterdam. Hier opent u de deuren van een appartement waarvan het uitzicht u de adem zal benemen. Het is als een schilderij dat continu verandert. De haven is optimaal zichtbaar, de Euromast is uw verre overbuurman en op heldere dagen reikt uw vergezicht zelfs tot aan de kust. En elk uur van de dag verandert het indrukwekkende uitzicht!
Dit exclusieve appartement biedt naast een vrij uitzicht over de stad Rotterdam en verre omgeving ook een ruime woonkamer, twee riante slaapkamers en een luxe woonkeuken voorzien van alle gemakken.

Indeling
Begane grond:
In de ruime en stijlvolle lobby zijn de brievenbussen, het trappenhuis en de drie liften gesitueerd. Ook kunt u gebruik maken van de service die de huismeester biedt, van het in ontvangst nemen van boodschappen en pakketten tot het verder op weg helpen van bezoekers.

24 etage:
Via de entree (met meterkast en vaste kastopstelling) komt u in de woonkamer waar uw blik direct naar buiten getrokken wordt. Het grote raam zorgt ervoor dat u altijd van het uitzicht kunt genieten.

Via de woonkamer bereikt u het balkon, gesitueerd op het zuidwesten - ideaal op de zon georiënteerd. Ook via de slaapkamers heeft u toegang tot het balkon, dat over de volledige breedte van het appartement loopt en 24 m2 groot is.

De keuken is ruim opgezet, ook doordat de originele 3e slaapkamer bij de keuken is getrokken. De luxe opstelling is voorzien van een composiet aanrechtblad, afgewerkt met hoogglans fronten. De apparatuur bestaat uit een inductiekooktoestel en recirculatie-afzuigkap, mengkraan, een vaatwasser, een ruime koelkast met vriezer en een combi-oven magnetron.

Het appartement telt twee ruim opgezette slaapkamers die via een hal te betreden zijn. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 22 m2 en 15 m2.

Hier heeft u het gemak van een ruim opgezette inloopdouche, een ligbad, een dubbel wasmeubel. Het separate toilet is bereikbaar via de hal.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2014
- Gebruiksoppervlak: circa 138 m²
- Inhoud: circa 435 m³
- Eigen grond
- Verwarming en warm water via stadsverwarming
- Parkeerplaats te huur, kosten per maand ca. € 214 euro
- Actieve VvE, kosten per maand € 343,30,- euro
- Oplevering in overleg

Geïnteresseerd in een persoonlijke rondleiding door dit exclusieve appartement? We maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Diel Makelaars heeft deze informatie met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Diel Makelaars kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.