You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Van Essendijk 127 ‘S-GRAVENHAGE

'S-GRAVENHAGE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 410.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 136m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Een unieke locatie binnen de rustige wijk Singels in Ypenburg is deze ruime 5-kamer eengezinswoning gelegen in een autoluw hofje. De woning is voorzien van een ruim opgezette badkamer en 4 slaapkamers en een tuin gelegen op het noordwesten.

De woning is gelegen op fietsafstand van het winkelcentrum Ypenburg en verder gesitueerd nabij scholen, sportvelden, speelvelden, openbaar vervoer, NS-station, recreatiegebieden (Delftse Hout en Dobbeplas) en uitvalswegen richting A4, A12 en A13.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond
Via de entree (met meterkast en toilet) komt u in de woonkamer welke is voorzien van een nette laminaatvloer. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Deze keuken is voorzien van (inbouw) apparatuur en heeft een gelamineerd aanrechtblad met crème witte fronten.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 20 m2. Aan de achterzijde van de woning zijn de overige twee slaapkamers gesitueerd van ca. 12 m2 en 5 m2.

De badkamer is ruim opgezet en praktische zaken zoals goede ventilatie door middel van mechanische ventilatie zijn aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van een extra toilet, inloopdouche, ligbad en een wasmeubel.

Tweede etage:
De tweede etage is opgedeeld in een slaapkamer, deze heeft een oppervlakte van ca. 14m2. Daarnaast is er op de overloop momenteel een thuiswerk situatie gerealiseerd. De overloop biedt zelf veel opbergruimte en indien wenselijk is deze ook in te delen als extra slaapkamer middels lichte inspanning.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2002
- Gebruiksoppervlak: circa 136 m²
- Inhoud: circa 458 m³
- Eigen grond
- Verwarming en warm water via stadsverwarming
- Achtertuin voorzien van nieuwe schutting
- Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs. Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek.