You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Van der Helmstraat 456 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 265.000,–
Status Verkocht
Oppervlakte vanaf 76m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 1

Wonen in Het Lage Land kan in dit heerlijke appartement. Het appartement biedt een ruime woonkamer met eetgedeelte, badkamer, nette keuken, een slaapkamer en de mogelijkheid om een tweede en zelfs een derde (slaap)kamer te realiseren.

Wonen in het Lage Land betekent alles binnen handbereik. Metrostation Oosterflank is op fiets/loopafstand. Liever met de auto op pad? Dan zijn de uitvalswegen naar de A16 en A20 binnen ca. vijf minuten bereikbaar. Winkelcentrum Oosterflank ligt om de hoek voor uw dagelijkse boodschappen en of benodigdheden. Gaat u liever shoppen voor uw nieuwe huis dan biedt winkelcentrum Alexandrium uitkomst. Toch liever ontspannen? Dan zijn het Kralingse bos- en Plas op fietsafstand gelegen.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Gemeenschappelijke centrale entree met bellentableau, lift en trappenhuis.

1e verdieping:
Via de ruime entree heeft u toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit de woonkamer stap je zo op het balkon, welke is gelegen op het westen. Dit betekent genieten van de avondzon! De ideale plek om lekker te relaxen.

De keuken bevindt zich in een afgesloten ruimte en is voorzien van dezelfde laminaatvloer en afgewerkt met donkere fronten. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, externe koelkast met vriezer. De keuken heeft tevens een balkon, welke is gelegen op het oosten.

Het appartement telt 1 slaapkamer die via de hal te betreden is. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 11 m2. Het is mogelijk om de eetkamer te voorzien van een scheidingswand waardoor je een twee extra (slaap)kamers kan realiseren.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wasmeubel met wastafel. De opstelplaats van de wasmachine en droger bevindt zich in de vaste kast in de hal net als het separate toilet.

De externe berging bevindt zich in de onderbouw van het appartementencomplex.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1965
- Gebruiksoppervlak: circa 76 m²
- Inhoud: circa 243 m³
- Eigen grond
- Twee balkons
- Separate berging in de onderbouw van het complex
- Appartement voorzien van blokverwarming
- Actieve VvE, kosten per maand € 191,43 excl. stookkosten.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur
- Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting