You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Tigrisstraat 9 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 337.500,–
Status Onder bod
Oppervlakte vanaf 109m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

Goed onderhouden tussenwoning met een heerlijke tuin. Dit allemaal gelegen in de wijk Schenkel. De woning dateert uit 1987 en is gelegen op eigen grond. De woning heeft vier slaapkamers en een nette keuken en badkamer.

Gelegen in de wijk Schenkel betekent rustig wonen, alleen bestemmingsverkeer komt langs uw woning en daarbij altijd voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Alle denkbare voorzieningen zijn op korte afstand, waaronder een basisschool, het winkelcentrum in de Maaswijk en iets verder het centrum van Spijkenisse. De ligging zorgt tevens voor een goede ontsluiting richting de A15 en A4.

Nieuwsgierig geworden? Wij laten u graag de woning zien!

Indeling
Begane grond:
Entree, toilet met hangend closet, meterkast verwerkt achter spiegelwand en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een mooie pvc-vloer gesitueerd inclusief 5 groeps vloerverwarming. De ruim opgezette woonkamer heeft een breedte van ca. 5,20 m en een lengte van ca. 10 meter inclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,46 meter in de woonkamer en keuken ervaar je een ruime woonbeleving.

De keuken beschikt over een hoekopstelling afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Daarnaast beschikt de keuken over diverse (inbouw)apparatuur zoals mengkraan met boiler, koelkast, vriezer, inductiekooktoestel, Rvs afzuigkap, multifunctionele oven en een vaatwasser. De ruime indeling zorgt voor voldoende werk- en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 12 m². Daarnaast is de kleinste kamer gesitueerd welke een oppervlakte heeft van ca. 9 m².

Aan de voorzijde van de woning is de middelste kamer gesitueerd van ca. 10 m². Kortom ruimte en mogelijkheden genoeg.

De badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie door het te openen raam en ook is er mechanische ventilatie aanwezig. De badkamer is ruim opgesteld en geheel betegeld, voorzien van een dubbele wastafel met meubel, een zwevend 2e toilet en een ruime inloopdouche(v.v. regendouche, massagedouche, kleuren therapie, stoomdouche en radio).

Tweede etage:
Op deze etage is de 4e slaapkamer gesitueerd welke een oppervlakte heeft van ca. 9 m².

De wasmachine, droger en mechanische ventilatie zijn gesitueerd op de overloop waar ook de Cv-installatie is geplaatst. Hier hangt een Cv-ketel Vaillant VHR 24-28c uit 2000.

De achtertuin is gelegen op het westen. Door een breedte van bijna 6 meter en een lengte van bijna 12 meter is er altijd een plekje in de zon te vinden.

De achtertuin telt 2 bergingen. Naast de achtertuin beschikt de woning ook over een voortuin. Waarbij u de mogelijkheid heeft om 2 auto’s op eigen terrein te parkeren.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1987
- Gebruiksoppervlak: circa 109 m²
- Inhoud: circa 388 m3
- Perceeloppervlakte: circa 196 m²
- Eigen grond
- Parkeren op eigen terrein
- Vier slaapkamers
- Verwarming en warm water via Cv-ketel Vaillant VHR 24-28c uit 2000 .
- Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.