You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Tak van Poortvlietstraat 47 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 375.000,–
Status Onder bod
Oppervlakte vanaf 91m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Centraal gelegen in de wijk Bergpolder ligt deze heerlijke dubbele, zeer lichte bovenwoning (eerste en derde verdieping) met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Het appartement telt drie ruime slaapkamers, vier balkons en heeft een fraai uitzicht. Dat alles met een woonoppervlak van ca. 91 m2. Het appartement ligt in de zogenaamde “Groene T”, het parkgebied dat gevormd wordt door de Savorin Lohmanlaan en de Tak van Poortvlietstraat. De drie balkons aan voorkant bieden zicht op een mooie speeltuin en het park met oude bomen. Zeer binnenkort zal de gemeente Rotterdam het nabij gelegen voormalige treintraject op de Hofbogen een groene invulling geven.

Indeling appartement

Begane grond:
Gedeelde entree met trapopgang naar de eerste etage.

1e etage:
De ruime hal van de woning biedt toegang tot de woonkamer, een ruime slaap- of eetkamer, enkele diepe kasten en de trap naar de derde verdieping. Beide kamers hebben aan twee kanten licht en balkons nagenoeg op het zuiden. Het ruime toilet is bereikbaar via de woonkamer.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een 4 pits kooktoestel met afzuigkap en vaatwasser. Van hieruit is een balkon bereikbaar.

Gedeelde 3e etage:
Op de derde etage zijn de tweede en derde slaapkamer gesitueerd met een oppervlakte van ca. 15 m2 en 8 m2. De grootste kamer heeft van twee kanten licht en een vierde balkon op het zuiden.

Vanuit de grote slaapkamer is de badkamer te betreden, die is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche. In een aparte ruimte zijn het tweede toilet, de wasmachine, een droger en de CV-ketel opgesteld. Die laatste is een Remeha Advanta HR-ketel uit 2021.
Vanuit de overloop is het mogelijk een trap te maken naar het dak, waar een ruim dakterras kan worden gemaakt.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1936
• Gebruiksoppervlak circa 91 m²
• Inhoud circa 296 m³
• Eigen grond
• Energielabel G geldig tot 27-11-2027
• Verwarming middels HR Remeha Avanta cv-ketel uit 2021
• Actieve VVE bijdrage € 125,- per maand
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs. Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek.