You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Sumatraweg 4 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 345.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 71m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

WONEN OP DE KAAP! Ervaar hoe het is om op Katendrecht te wonen met de Fenix Food Factory en het Deliplein aan je voeten!

De locatie
Katendrecht is een hippe wijk midden in de stad. De wijk is populairder dan ooit en het centrum is op loopafstand. Katendrecht is volop in vernieuwd met de bouw van complexen zoals het De Fenix en De Groene Kaap. Je hebt hippe horeca zoals de Matroos en het Meisje en Delibird op loopafstand. Daarnaast zijn er tal van Hotspots in de directe omgeving en de mogelijkheid om met de watertaxi te varen naar diverse leuke plekken in Rotterdam. Of geniet van een avondwandeling langs de kades van Katendrecht en de SS Rotterdam.

Indeling
3e verdieping:
Binnenkomst in de hal met toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer is voorzien van bovenlichten op het zuiden waardoor de woonkamer zeer licht is. De woonkamer is tevens voorzien van airconditioning. De open keuken is gesitueerd “om de hoek” van de woonkamer met een 4 pits fornuis, gasoven, koelkast en een RVS afzuigkap. Direct naast de keuken is een technische ruimte/ berging welke als opslag kan dienen. In de technische ruimte/ berging is in 2011 een CV ketel geplaatst.

Via de hal kom je in de ruime slaapkamer (ca. 11 m²), deze is aan de voorzijde gelegen en voorzien van airconditioning. Ook via de hal is de tweede slaapkamer (ca. 10 m²) te bereiken die eveneens aan de voorzijde is gelegen. Via beide slaapkamers is het terras (ca. 7 m²) bereikbaar met zicht op het gezellige Deliplein en de Willhelmina-pier.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer is het toilet met fonteintje.
De meterkast is toegankelijk vanuit de hal.

Bijzonderheden;
- Bouwjaar 1895
- Woonoppervlakte ca. 70.5 m2
- Inhoud ca. 206.5 m3
- Gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot 31 december 2055
- Verwarming en warm water via c.v.-ketel (2011)
- Airconditioning in woonkamer en slaapkamer
- Externe berging op de begane grond
- Energielabel B
- VvE Bijdrage: € 127,50 per maand
- Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing
- Er is een kettingbeding van toepassing wat betreft de berging

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld en dient beschouwd te worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Alle maatvoering en oppervlaktes zijn indicatief.