You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Sumatraweg 4 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 339.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 71m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Wonen op de Kaap! Ervaar hoe het is om te wonen in een van de meest trendy wijken van Rotterdam, met de Fenix Food Factory en het Deliplein als buren.

De locatie:
Katendrecht is een hippe wijk in het hart van de stad. Het is populairder dan ooit en het centrum is op loopafstand. De wijk ondergaat momenteel een vernieuwing, met de bouw van moderne complexen zoals De Fenix en De Groene Kaap. Op loopafstand vindt u trendy horecagelegenheden zoals de Matroos en het Meisje en Delibird. Ook zijn er tal van hotspots in de directe omgeving en kunt u met de watertaxi varen naar verschillende leuke plekken in Rotterdam. Of geniet van een avondwandeling langs de kades van Katendrecht en de SS Rotterdam.

Indeling:
3e verdieping:
Bij binnenkomst in de hal heeft u toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. De woonkamer is zeer licht dankzij de dakvensters op het zuiden en voorzien van airconditioning, die zowel kan verwarmen als koelen. De open keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer en is voorzien van een 4-pits fornuis, oven, koelkast en een RVS afzuigkap. Naast de keuken bevindt zich een technische ruimte/berging die als opslagruimte kan dienen. In 2011 is hier een cv-ketel geplaatst.

Via de hal heeft u toegang tot de ruime slaapkamer (ca. 11 m²), die aan de voorzijde is gelegen en voorzien is van airconditioning. Ook bereikt u via de hal de tweede slaapkamer (ca. 10 m²), die eveneens aan de voorzijde is gelegen. Beide slaapkamers bieden toegang tot het terras (ca. 7 m²).

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet met fonteintje. De meterkast is toegankelijk vanuit de hal.

Bijzonderheden;
- Bouwjaar 1895
- Woonoppervlakte ca. 71 m2
- Inhoud ca. 207 m3
- Gelegen op erfpachtgrond, canon afgekocht tot 31 december 2055
- Verwarming en warm water via c.v.-ketel (2011)
- Airconditioning in woonkamer en slaapkamer
- Externe berging op de begane grond
- Energielabel B
- VvE Bijdrage: € 127,50 per maand
- Er is een zelfbewoningsplicht van toepassing
- Er is een kettingbeding van toepassing wat betreft de berging

Wij nodigen jou van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting