You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Statensingel 96 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 440.000,–
Status Onder bod
Oppervlakte vanaf 121m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 1

Dit mooie 4-kamer appartement is gelegen in de geliefde wijk Blijdorp aan één van de mooiste singels. Het appartement is gesitueerd op de 2e en halve 3e etage en is voorzien van een riante woonkamer, 1 slaapkamer en de mogelijkheid om een tweede te creëren. Verder beschikt deze woning over 3 balkons en een ruime berging in de onderbouw met daarin geplaatst een vriezer tafelmodel. Daarnaast zijn alle denkbare voorzieningen binnen handbereik.

Het appartement is uitstekend gelegen in hartje Blijdorp met aan de voordeur een rustige singel met veel groen in de directe omgeving. Het Vroesenpark bevindt zich op loopafstand en met ca. 10 minuten fietsen bent u in het stadcentrum. Het openbaar vervoer, zoals de randstadrail naar Den Haag en Rotterdam Centraal, is in de directe omgeving gelegen. Parkeren kan op de parkeerplaats voor de deur en met de auto bent u zo op de uitvalswegen A13 en A20.

Indeling appartement

Begane grond:
Middels een trapopgang vanaf de singelzijde is de woning op de 2e etage bereikbaar.

2e etage:
De entree van de woning biedt toegang tot alle vertrekken. In de hal zijn het toilet en de meterkast gesitueerd, de groepenkast is in 2019 vervangen.

De woonkamer is zowel aan de voor- als achterzijde van het appartement gelegen en heeft een oppervlak van maar liefst ca. 57 m2. Het is mogelijk om de woonkamer te splitsen waarbij er een tweede (slaap)kamer ontstaat met balkon gesitueerd op het noordwesten.

De keuken, van Arclinea, is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een gaskooktoestel met afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en spoelgedeelte. Via de keuken is het balkon bereikbaar welke is gelegen op het zuidoosten en een oppervlakte heeft van ca. 3 m2.

De CV ketel is geïnstalleerd in de keuken en is van het merk REMEHA type Avanta en in 2017 geplaatst.

Halve 3e etage:
Via de trapopgang is de 3e verdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een ruime overloop en een slaapkamer. Over de gehele breedte van de etage is een balkon gesitueerd van ca. 10m2 op het noordwesten gesitueerd.

De badkamer is voorzien van tegelwerk tot aan het plafond, wastafel, inloopdouche, extra toilet en opstelplaats voor wasmachine en eventueel droger.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1938
• Gebruiksoppervlak circa 121 m²
• Inhoud circa 408 m³
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel REMEHA Avanta (2017 geïnstalleerd)
• Eerste etage voorzien van zonneschermen aan beide zijden
• Kozijnen 2e etage (t.h.v. balkon voorzijde) vervangen door aluminium kozijnen met HR-++glas 2019
• Loden leidingen verwijderd uit woning
• schilderwerk uitgevoerd 2020
• Kunststof vloertegels balkon 3e etage
• Actieve VVE, bijdrage € 108,33 per maand
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting