You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Sonmansstraat 24 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 375.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 78m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Openhuis woensdag 8 februari 2023 tussen 15 uur en 17 uur. Kom vrijblijvend langs maar graag vernemen wij dit voorafgaand om u te voorzien van alle relevante woningdocumenten. U kunt contact opnemen met ons opnemen via telefoonnummer 010 - 307 04 00 of via whatsapp 06-17 05 96 28.

Dit heerlijke 3/4-kamer appartement wat recent is gerenoveerd is gelegen op de 1e en deels 3e etage in de geliefde wijk Blijdorp. Het appartement is voorzien van een ruim balkon en is verrassend licht door de brede raampartijen en de ligging op de hoek.

Welkom op de Sonmansstraat 24 B1. Wij bieden ook de woning aan, gelegen op de tweede en gedeelde derde verdieping. Indien gewenst is een combinatie bezichtiging waarbij je beide woningen kunt bezichtigen mogelijk. Mocht er interesse zijn in het gehele pand praten wij u graag bij over de mogelijkheden.

Het appartement is uitstekend gelegen in hartje Blijdorp met aan de voordeur een rustige straat en met veel groen in de directe omgeving. Het Vroesenpark is op loopafstand en met ca. 10 minuten fietsen bent u in het stadscentrum. Het openbaar vervoer, zoals de randstadrail (metrostation Blijdorp) naar Den Haag en Rotterdam Centraal, is in de directe omgeving gelegen. Centraal station is op loopafstand (12 min). Parkeren kan op de parkeerplaats voor de deur en met de auto bent u zo op de uitvalswegen A13 en A20.

Indeling appartement

Entree op de begane grond naar de 1e verdieping.
1e verdieping: woonverdieping met een woonkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer.
In het gehele appartement ligt een geweldige eikenhouten vloer, voorzien van vloerisolatie. De open keuken en woonkamer is in een open plan. Door de ligging op een hoek is deze ruimte prettig en heeft veel lichtinval. De keuken is uiteraard ook luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Ook deze keuken is in lichte kleurstellingen en hierdoor een echt meubelstuk in de woonkamer.

Zoals gesteld is er een badkamer op deze verdieping met inloop douchecabine, whirlpool ligbad en wastafelmeubel. Het hangcloset is separaat van de badkamer in de hal en tevens voorzien van prima sanitair.
Naast de badkamer is er een ruime slaapkamer met praktische inloopkast/ berging.

De tweede slaapkamer bevindt zich op de 4e verdieping, ook daar is een extra douchegelegenheid met vaste wastafel.

Ideaal is het balkon op deze verdieping gelegen op de hoek wat dit extra ruimt maakt.

Kortom: Een uniek appartement op een geweldige courante locatie

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1935
• Gebruiksoppervlak circa 78 m²
• Inhoud circa 291 m³
• Eigen grond
• Projectnotaris van toepassing
• Vereniging van eigenaren actief en uitbesteed bij een externe beheerder
• VVE Bijdrage wordt vastgesteld in de eerstvolgende vergadering
• MJOP wordt opgesteld in 2023
• Verwarming en warm water via HR c.v.-combiketel Remeha Avanta 28c bouwjaar 2019
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing
• Oplevering in overleg verkoper behoud recht van gunning


De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Jouw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij jou langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!