You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Slaghekstraat 117 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 350.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 112m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 3

Net 4-kamerappartement op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, keuken met eetkamer, drie slaapkamers, badkamer en een ruime achtertuin.

Deze locatie is perfect; er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen, gezellige restaurants en winkels. Bovendien is het centrum van Rotterdam binnen enkele minuten te bereiken.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu je bezichtiging.

Indeling

Begane grond:
Via de entree heb je toegang tot de keuken en eetkamer. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een nette laminaatvloer.

De keuken is ruim en afgewerkt met witte fronten. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Eerste etage:
Het appartement telt drie slaapkamers die via de overloop te betreden zijn. De grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 22 m2. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 en de kleinste kamer heeft een oppervlakte van ca. 8 m2.

De badkamer is voorzien van een douche, wasmeubel, toilet en opstelplaats voor de wasmachine.

Voor de exacte maatvoering van de ruimtes verwijzen wij je naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1926
- Gebruiksoppervlak: circa 112 m²
- Inhoud: circa 376 m³
- Energielabel C geldig tot 24-03-2033
- Woning gelegen op eigen grond
- Verwarming middels CV-ketel Remeha Tzerra Ace CW4 Leasecontract is van toepassing
- Active VVE, bijdrage € 75,78 euro,- per maand

Wij nodigen je van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Deze meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.