You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Sionstraat 41 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 299.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 55m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 3

Wonen in Kralingen? Dat kan in dit ruime 4-kamerappartement. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, een nette badkamer, ruime woonkamer en een balkon op het zuiden.

Het appartement is gelegen in Kralingen-West. Deze wijk ligt tussen het stadscentrum en het Kralingse bos en de Kralingse Plas in. Dit betekent een fijne hippe wijk waar genoeg te beleven is met talloze restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Alle denkbare voorzieningen zijn op fietsafstand. In de directe omgeving vind je veel groen, uitgebreide recreatiemogelijkheden en daarna voldoende mogelijkheden om te sporten of bijvoorbeeld te barbecueën met vrienden aan de plas.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu jouw bezichtiging.

Indeling appartement:
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en toegang tot de bergingen.

Tweede verdieping:
Via de ruime entree heb je toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer is voorzien van voldoende raampartijen hierdoor ervaar je vooral het licht wat de woning binnenkomt.

De keuken is voorzien van een gelamineerd aanrechtblad, afgewerkt met witte fronten voorzien van een gaskooktoestel, oven, afzuigkap een losse koelkast met vriezer. In deze ruimte is ook de opstelplaats van de wasmachine.

Het appartement telt drie slaapkamers waarvan de masterbedroom via de entree te betreden is. Deze slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m².

De tweede slaapkamer is wederom via de entree bereikbaar heeft een oppervlakte van ca. 6 m2 en biedt toegang tot het balkon welke is gesitueerd op het zuiden. De derde slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 8 m² en is voorzien van twee vaste kasten.

De badkamer is voorzien van tegelwerk en heeft een inloopdouche en een wastafel.

In de onderbouw van het complex is de berging gesitueerd.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij je naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1956
• Gebruiksoppervlak circa 55 m²
• Inhoud circa 210 m³
• Energielabel E geldig tot 18-10-2025
• Woning is voorzien van dubbel HR++ glas
• Recent gerenoveerd
• Eigen grond
• Warm water middels CV-ketel van het merk Vaillant
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdoms-, asbest- en lood clausule opgenomen
• Maandelijks VVE bijdrage is totaal € 45,- per maand.
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting