You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

‘s-Gravenweg 686 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 995.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 151m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Vrijstaand
Slaapkamers 3

De charme van de jaren dertig, het wooncomfort van nu

Knotwilgen aan de rand van de weg. Water aan weerszijden. Grote percelen met vrijstaande woningen. Het is een oase in Rotterdam, de ’s-Gravenweg. Een stukje platteland in de stad, dichtbij alle voorzieningen. Op nummer 686 staat zo’n karakteristieke villa te koop. Bouwjaar 1934, en daarmee zowel binnen als buiten synoniem voor sfeer en charme. En ook voor wooncomfort, want de huidige bewoners hebben het huis in 2016 een forse upgrade gegeven. De villa ligt aan het water en is levensloopbestendig!

De eerste indruk van buiten is dat authentieke jarendertiggevoel: erkers, brede dakoverstekken, deels glas in lood. De recente keukenaanbouw uit 2016 heeft bewust een eigentijdse vormgeving meegekregen, wat visueel een spannend effect oplevert. De grote kavel van 732 vierkante meter aan het water vergroot uw beleving van privacy. U parkeert twee auto’s op de eigen oprit .

Kamer-en-suite-gevoel
Direct achter de voordeur merkt u de sfeer al. Door de tussenmuur in de woonkamer is het kamer-en-suite gevoel behouden gebleven met toch die royale uitstraling, ook door de plafondhoogte van 2,85 meter. Ook de andere details zijn herkenbaar, zoals het beuken visgraatparket, de erkers en de ramen met glas in lood bovendeel.

Designkeuken met twee glaspuien
In 2016 is de keuken aangebouwd. De kans is groot dat het uw favoriete ruimte in huis wordt, uitkijkend over natuur en water. Aan twee zijden is de pui van glas, zodat er volop licht valt op de eetkamertafel voor acht (!) die hier probleemloos past. In de keuken ligt een gietvloer met vloerverwarming. De langgerekte designkeuken zelf is strak en greeploos, uitgevoerd in chique zwart. De staat van onderhoud is uiteraard perfect. Kasten tot aan het plafond fungeren als royale bergruimte.

Slapen op de begane grond
Tijdens de verbouwing in 2016 zijn op de begane grond een slaapkamer en een badkamer gerealiseerd. Deze ruimtes zijn beide voorzien van een gietvloer met vloerverwarming. Wie op leeftijd komt, hoeft daardoor niet aan verhuizen te denken. De badkamer is met veel gevoel voor smaak ingericht: glazen wand met fraaie tegels in de douche, bad en houten badkamermeubel. Nog eens twee slaapkamers zijn op de eerste etage te vinden. De grootste heeft de luxe van een zonnig balkon. Ook voor de etagebewoners is er een eigen badkamer, die dezelfde designkwaliteiten heeft als beneden. Voor opslag is er een zolder die door de dakvensters prettig verlicht is.

Terras op het zuidwesten
Een gazon beslaat het grootste gedeelte van uw tuin, met de grote treurwilg als eyecatcher aan het water. Het terras aan de keukenzijde is perfect op de zon georiënteerd, op het zuidwesten. Het is ook de plek waar u maximale privacy heeft. De grootte van de tuin biedt natuurlijk uitstekende mogelijkheden om een extra zithoek te creëren, zoals nu is gedaan met een loungeset aan het water. Op uw terrein staat ook nog een schuur bestaande uit twee ruimtes met eigen ingang.

Overige details
Aan woonoppervlakte is er maar liefst 155 vierkante meter tot uw beschikking. Aantrekkelijke extra’s zijn de zonnepanelen waarmee u deels in eigen energie kunt voorzien, en de alarminstallatie. Ook is in 2016 de energiezuinige ketel (Vaillant ECOtec Plus) geïnstalleerd (laatste onderhoudsdatum: 2020). De situering op deze plek aan de ‘s-Gravenweg is heel gunstig: de N210 ligt op 500 meter net als het metrostation.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1934
• Gebruiksoppervlak circa 151 m²
• Inhoud circa 589 m³
• Eigen grond, circa 732 m2
• Verwarming en warm water middels CV-ketel Vaillant ECOtec Plus uit 2016
• Schilderwerk buiten uitgevoerd 2018
• Parkeren op eigen terrein
• Woning is rustig gelegen
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.