You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Quadenoord 20 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 225.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 68m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Wonen aan de Quadenoord Rotterdam kan in dit heerlijke appartement. De woning telt drie (slaap)kamers, twee balkons en een ruime keuken.

Diverse voorzieningen zijn fietsend te bereiken: winkelcentrum Keizerswaard, woonboulevard Barendrecht en het Maasstad Ziekenhuis. Voor de kinderen ligt speelparadijs Monkeytown in de nabije omgeving. Pak de auto en je bent binnen 5 minuten op diverse uitvalswegen zoals de A15, A16 en A29. Nog schoolgaande kinderen? Zowel basisscholen als voortgezet onderwijs zijn vlakbij.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu jouw bezichtiging.

Indeling begane grond:
Entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

2e etage:
Via de ruime hal heb je toegang tot diverse ruimtes. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een nette laminaatvloer welke tevens door de gehele woning is geplaatst.

De keuken bevindt zich in een half afgesloten ruimte en is voorzien van een houtlook aanrechtblad en afgewerkt met crème witte fronten. De keuken is verder voorzien van een gaskooktoestel, recirculatie-afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriezer. Via de ruime keuken betreedt je het eerste balkon welke is gesitueerd op het zuidwesten.

Het appartement telt twee ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd. De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 14 m2. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. Vanuit beide slaapkamers is het tweede balkon te betreden welke is gelegen op het noordoosten.

De badkamer is voorzien van tegelwerk tot aan het plafond en heeft een inloopdouche en een wastafel. Het toilet is extern in de hal gesitueerd, eveneens met tegelwerk tot aan het plafond.

De externe berging bevindt zich in de onderbouw van het appartement. Deze is ca. 16 m2 groot en voorzien van verlichting.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1965
- Gebruiksoppervlak: circa 68 m²
- Inhoud: circa 217 m³
- Eigen grond
- Verwarming middels CV ketel (Remeha Avanta) laatste onderhoud 2021
- Actieve VvE, kosten per maand € 76,18 euro
- Oplevering in overleg

Wij nodigen jou van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.