You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Puttershoeksestraat 7 SCHIEDAM

SCHIEDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 195.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 74m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Een heerlijke 2-laagse eengezinswoning! Het huis heeft o.a. een tuin op het zuidoosten, 3 slaapkamers, een badkamer en dat alles nabij het centrum van Schiedam.

De woning is gelegen in Schiedam Zuid. Dat betekent heerlijk wonen in een fijne, omgeving, met alle voorzieningen en diverse winkels op loop en fietsafstand. Zo in het park, zo in de klas, zo in het centrum van Schiedam. In minder dan 10 minuten fietsen van Schiedam centraal station. Van plan om met de auto weg te gaan, dan bent u binnen enkele minuten op de A4.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree met toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een lichte plavuizen vloer inclusief vloerverwarming gesitueerd. De woonkamer heeft een breedte van ca. 3,5 meter en een lengte van ca. 8 meter inclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,93 meter in de woonkamer krijg je een ruime woonbeleving.

De keuken is opgesteld in een L-opstelling en afgewerkt met crème witte fronten. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, gaskooktoestel met afzuigkap, oven en magnetron en een vaatwasser. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 en is voorzien van toegang tot het dakterras. Aan de voorzijde van de woning zijn de twee overige slaapkamers gesitueerd van ca. 7 m2. Een van de slaapkamer biedt toegang tot de ruime vliering.

De badkamer is voorzien van een douchecabine en wasmeubel. De Cv-installatie bevindt zich in de grote slaapkamer. Hier hangt een HR-ketel Kombi kompakt HRE 24/18A geïnstalleerd december 2019.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten met aan de zijkant van de tuin een berging welke is voorzien van elektra en verlichting.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1887
• Gebruiksoppervlak circa 74 m²
• Inhoud circa 287 m³
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels HR-ketel Kombi kompakt HRE 24/18A geïnstalleerd december 2019
• Ouderdom, asbest en loodclausule van toepassing in koopovereenkomst.
• Oplevering in overleg.

?
Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.