You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Overmaat Parkwoning A08 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 450.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 143m²
Gebouw type Nieuwbouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

OVERMAAT – PARKWONING A08

Tussen de “kop van zuid” en Katendrecht, verrijst nieuwbouwplan “Overmaas” als onderdeel van de nieuw te realiseren wijk Parkstad. Het gebied tussen de Laan op Zuid en de Hilledijk is verdeeld in 3 deelprojecten: Overture, Overtuin en Overmaat.

Het oorspronkelijk als CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) opgezette plan voor Overmaat is uitontwikkeld en momenteel is de bouwvoorbereiding volop in uitwerking. In januari 2019 is gestart met de bouw. Er zijn nog enkele unieke eenheden te koop!

PLANOPZET
Het project Overmaat bestaat uit 16 Park- en Laanhuizen met tuin en een appartementengebouw met 6 Lofts en 1 bedrijfsruimte of woon/werkwoning. Mooie ruime woningen met een woningbreedte van 7,2 meter en met een eigen parkeerplaats, voor mensen die verder willen kijken dan de gangbare woningbouw waar alles standaard is. Inspiratie is gevonden in de grote stadshuizen, die rond 1900 langs statige lanen en plantsoenen in Rotterdam zijn gebouwd. Het afgesloten binnenterrein met de parkeerplaatsen ligt verdiept, zodat de auto's niet direct in het zicht staan. De locatie van Overmaat ligt aan de Laan op Zuid. In de directe omgeving komen binnenkort een nieuw zwembad, een parkje en veel nieuwe woningen. De levendige Afrikaandermarkt en het hippe Katendrecht zijn om de hoek. Het stadscentrum is per fiets en tram gemakkelijk te bereiken. Dichtbij uitvalswegen.

De bouw begint 1e kwartaal 2019, oplevering staat gepland in 2e kwartaal 2020.

DE WONING
De Parkwoning ligt direct aan het nog te realiseren park, en heeft een tuin op het noordoosten. De basis is 7,2 m breed, 8,0 m diep en 3 lagen hoog.

- De woning is gelegen op eigen grond; kaveloppervlakte ca. 145 m2
- woonoppervlak ca. 143 m2
- Badkamer voorzien van extra toilet, dubbele wastafel met planchet en wastafelmengkraan, doucheruimte
- 4-kamer woning met de mogelijkheid om nog 2 extra kamers op zolder te realiseren
- Zeer riante badkamer op de eerste verdieping
- Houten berging tegen de gevel
- Er is een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein
- De woning is nieuwbouw en voldoet hiermee aan de laatste eisen conform regelgeving (energiezuinigheid, isolatie, etc.)
- Verwarming en warmwater via stadsverwarming; ventilatie door middel van een WTW-unit.
- Woningborg afbouw garantie
- Let op, maatvoering tuin in presentatie wijkt af van werkelijkheid en betreft een circa maatvoering.

Diel Makelaars heeft deze informatie met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Diel Makelaars kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.