You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Oranjeboomstraat 26 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 789.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 180m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 4

Veel Rotterdamser kun je niet wonen, het Hefkwartier is een stukje stad dat rijk is aan historie en charme.

Dit Panorama-herenhuis biedt – dankzij het grote panoramaraam op de eerste verdieping – een weids uitzicht en heel veel lichtinval. Deze woning die uitkijkt op de Hef bestaat uit vier woonlagen en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 180 m2 en een ruim dakterras op de eerste verdieping. Werk je aan huis? Op de begane grond heeft deze woning een aparte werkruimte.

Het Hefkwartier ligt centraal in Rotterdam. Het is een stukje stad midden in de stad. De Willemsbrug en de Erasmusbrug zijn de verbindingswegen met het centrum. De naaste buren zijn de Kop van Zuid en Katendrecht. Centraler kun je niet wonen in Rotterdam. Met de fiets sta je binnen 10 minuten in het centrum en met de bus doe je daar nog geen 7 minuten over. Wil je de stad uit dan pak je de trein op Station-Zuid. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree met werkruimte. Via de hal treft je het toilet met fonteintje, meterkast en toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping. Separaat vindt je hier ook de berging met uitgang naar de parkeergarage waar u uw eigen parkeerplaats heeft.

Eerste verdieping:
De ruim opgezette woonkamer is voorzien van een panoramaraam wat uitzicht heeft op de Hefbrug. De woonkamer heeft een breedte van ca. 5 meter en een lengte van ca. 10 meter inclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,63 meter in de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

Aan de achterzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd. De keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer en is opgesteld in een enkele-opstelling met kookeiland, afgewerkt met strakke fronten en een composiet aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, inductiekooktoestel met geïntegreerde afzuigkap, mengkraan, multifunctionele oven, wijnklimaatkast en een vaatwasser. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Via de schuifpui is het terras bereikbaar wat een oppervlakte heeft van ca. 53 m2 gelegen op het noordoosten.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 19 m2. Aan de voorzijde van de woning is de tweede slaapkamer gesitueerd van ca. 13 m2.

De badkamer is ruim opgezet en heeft een luxe uitstraling. Praktische zaken zoals goede ventilatie door middel van mechanische ventilatie is aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van, inloopdouche en dubbel wasmeubel en een ligbad. Separaat op de overloop is het toilet gesitueerd.

Tweede etage:
De tweede etage is ingedeeld in twee (slaap)kamers, berging en technisch ruimte. De slaapkamers zijn aan de voor- en achterzijde gelegen en hebben een oppervlakte van ca. 16 m2 en 15 m2. Op de tweede etage is in de berging de opstelplaats voor wasmachine en droger.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Uitgebreide gekozen opties binnen en buiten de woning:
- Verbreden basis schuifpui achtergevel
- Realisatie Werkkamer begane grond

Officieel wordt de woning als appartementsrecht aangemerkt echter door de aard van de woning is deze aangemeld als een normale woning (eengezinswoning). Omdat het een appartementsrecht betreft is er sprake van een Vereniging van Eigenaren welke zorgt voor het gemeenschappelijke onderhoud en is er een opstal en glasverzekering aanwezig.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2023
• Gebruiksoppervlak circa 180 m2
• Eigen grond
• Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• SWK garantie op de woning
• Woning is voorzien van PV panelen
• Eventueel voordeel verrekening overdrachtsbelasting en BTW ten gunste van verkoper
• Oplevering woning (Prognose Q3 - Q4 2023) onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in planning aannemer.
• Voorzien van dubbel glas
• Ventilatie met warmteterugwinning
• Vereniging van eigenaren wordt nog opgericht
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit voor het verkoopgesprek bij ons op kantoor.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting