You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Oostmaaslaan 149 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 315.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 72m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Wonen in een appartement met een uitzicht over de Maas wat continue verandert. Welkom op de Oostmaaslaan 149 a-01.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex in de wijk Struisenburg. Dit betekent dat je kunt genieten van een rustige omgeving terwijl je toch dichtbij alle voorzieningen bent die de stad te bieden heeft. De woning ligt bijvoorbeeld dichtbij verschillende winkels, supermarkten en restaurants, dus je hoeft nooit ver te reizen voor je dagelijkse boodschappen of om uit eten te gaan. Ook zijn er diverse openbaar vervoersopties in de buurt, zoals tram- en buslijnen.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu jouw bezichtiging.

Indeling appartement

Begane grond:
Middels eigen trapopgang vanaf de straatzijde is de woning op de 1e etage bereikbaar.

1e etage:
De entree van de woning biedt toegang tot alle vertrekken. In de hal zijn het toilet en de meterkast gesitueerd.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft een oppervlak van ca. 15 m2 en is voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer gesplitst waarbij er zowel kantoorruimte en eetkamer is gesitueerd. Aangrenzend de eetkamer is het eerste balkon bereikbaar welke is gelegen op het noordoosten.

De keuken, is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een gaskooktoestel met afzuigkap, multifunctionele oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en spoelgedeelte.

Gedeelde 3e etage:
Via de trapopgang is de 3e verdieping bereikbaar. Deze is voorzien van een overloop en twee slaapkamers van ca. 11 m2 en ca. 4 m2. Via de grootste slaapkamer is het tweede balkon bereikbaar, welke een oppervlakte heeft van ca. 5 m2 en op het noordoosten is gesitueerd.

De badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft tegelwerk tot aan het plafond. Deze ruimte is voorzien van een douchecabine, wastafel en opstelplaats voor wasmachine.

De cv-ketel is gesitueerd in de trapopgang en betreft een Intergas ketel.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij jou naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar 1938
• Gebruiksoppervlak circa 72 m²
• Inhoud circa 277 m³
• Eigen grond
• Energielabel D geldig tot 07-08-2027
• Verwarming en warm water middels cv-ketel Intergas.
• Actieve VVE, bijdrage € 100,- per maand
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen jou van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting