You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Nansenplaats 195 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 249.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 53m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 1

DEELNEMER NVM OPEN HUIZENDAG ZATERDAG 1 APRIL VAN 11.00-15.00 UUR. KOM VRIJBLIJVEND EN ZONDER AFSPRAAK DE WONING BEZICHTIGEN !

Dit 2-kamerappartement is gelegen op de 7e verdieping en beschikt over een zonnig balkon met uitzicht op een groene omgeving. Berging op de begane grond.

De woning is gelegen in een rustige omgeving, alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand gevestigd in winkelcentrum Hesseplaats, denk bijvoorbeeld aan de Albert Heijn voor uw dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving zijn diverse winkels, restaurants, sportverenigingen en scholen gevestigd. Zowel de opstapplaatsen van het openbaar vervoer (bus, metro en trein) als de uitvalswegen A16 en A20 zijn zeer nabij gelegen. Kiest u voor Rotterdam centrum dan brengt het openbaar vervoer u binnen ca. 15 minuten op plaats van bestemming.

Indeling:
Entree met postbussen-/ en bellentableau en toegang tot de bergingen. Hal met trappenhuis en liftinstallatie.

7e verdieping:
Via de hal zijn alle vertrekken in de woning toegankelijk. Bij binnentreden van de woonkamer valt gelijk op dat de vele raampartijen voldoende lichtinval brengen. Een heerlijke ruimte van ca. 29 m2.

De keuken is afgesloten maar middels een lichte verbouwing is het mogelijk de keuken bij de woonkamer te betrekken. De keuken is uitgevoerd en voorzien van een kunststof aanrechtblad, afgewerkt met lichte fronten. Daarnaast is de keuken voorzien van losse apparatuur zoals een oven met inductiekooktoetstel, koelkast met vriezer en de aansluiting voor de wasmachine.

Het appartement telt één slaapkamer die via de hal te betreden is. Deze kamer heeft een oppervlakte van ca. 12 m2.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wasmeubel.

De berging is gelegen in de onderbouw van het complex en heeft een oppervlakte ca. 4 m2 groot en voorzien van licht en elektra.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij jou naar de woningplattegrond. Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1972
- Gebruiksoppervlak: circa 53 m²
- Inhoud: circa 177 m³
- Energielabel C geldig tot 21-02-2032
- Eigen grond
- Verwarming en warm water via stadsverwarming
- Actieve VvE, kosten per maand € 140,11 euro voor begrotingsjaar 2023
- Voorschot stookkosten € 82,18 per maand (verbruiksjaar 2023)
- Oplevering in overleg

Wij nodigen je van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting