You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Maashaven N.z. 37 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 975.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 208m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 5

Het is een uitzicht uit duizenden. Eén dat nooit verveelt: Katendrecht met de Rijnhaven, Maashaven, schepen op de Maas, de hoogbouwiconen van de stad. Wat een plek om te wonen in Rotterdam is dit. Hier, in de Groene Kaap, voelt Rotterdam nog als de havenstad van vroeger met z’n rauwe randjes. Maar dan gecombineerd met het comfort en de luxe van tegenwoordig. Wat deze woning extra bijzonder maakt is dat het een recent opleverde nieuwbouw-woning is: klaar om de finishing touch naar uw eigen smaak af te werken. Inclusief uw buitenverblijf zoals achtertuin, balkon en dakterras.

Gezinnen, duo’s, singles, ouderen en families: iedereen voelt zich thuis in de Groene Kaap. Een sfeervol groen dorp op een schiereiland, dat geborgenheid biedt in een stedelijke sfeer. Je kunt de kids met een gerust hart de straat op sturen, een groot goed in hartje Rotterdam. Zij zullen zich veilig voelen in de autovrije straatjes en in het avontuurlijke daklandschap. De Groene Kaap combineert op het populaire Katendrecht het beste wat Rotterdam kan bieden. Zoals het omringende water, de stoere havenarchitectuur, de brede wandelkades, goede (dagelijkse) voorzieningen en de vele leuke restaurants en winkeltjes.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu uw verkoopgesprek.

Functioneel is uw woning ook. Zo telt deze in totaal 5 etages. Van souterrain, waar de parkeerplaatsen zijn gesitueerd, tot aan dakterras. De woning is voorzien van een pvc-vloer welke in visgraad is gelegd op de begane grond en eerste etage, de overige etages zijn voorzien van dezelfde pvc-vloer.

Begane grond:
Entree, meterkast en toegang tot de eetkamer en woonkeuken. Op de begane grond is de Siematic keuken aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Deze keuken is voorzien van Siemens apparatuur en heeft een composiet aanrechtblad met witte fronten. In het eiland is het spoelgedeelte gesitueerd. Op de lange zijde zijn de koelkast met vriezer, multifunctionele oven, vaatwasser en inductie kooktoestel met afzuigkap gesitueerd.

Via de keuken is het terras bereikbaar welke een oppervlakte heeft van ca. 16 m2 welke grenst aan het groene binnenhof. Leuk extraatje: het groene binnenhof van het complex is uitsluitend gereserveerd voor u en de andere bewoners.

Via de trap op- en afgang is het souterrain bereikbaar. Hier is ook de inpandige berging gesitueerd welke een oppervlakte heeft van 15 m2 en een plafondhoogte heeft van 3,11 meter. Daarnaast is er ook een directe toegang tot 2 parkeerplaatsen welke bij de woning behoren en zijn inbegrepen in de vraagprijs. Hier is ook een berging voor fietsen en dergelijke.

Eerste etage:
De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 37 m2. De indeling is geheel aan u. Aan de voorzijde van de woning is het balkon gesitueerd. Deze heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. Deze is gelegen op het zuiden wat betekend de gehele dag een momentje in de zon. Er is ook een vaste kast op deze etage hier zijn de pomp van de vloerverwarming geïnstalleerd en kunt u praktische zaken opbrengen.


Tweede etage:
De tweede etage is ingedeeld in twee ruime slaapkamers van ca. 15 m2 en 16 m2 beide nog vrij in te richten naar smaak en wens.

Via de overloop heeft u ook de beschikking over de badkamer, voorzien van inloopdouche ligbad en wastafelmeubel. Daarnaast is er ook een separaat toilet op deze etage gesitueerd welke in dezelfde stijl als de badkamer is uitgevoerd. Denk hierbij aan tegelwerk tot aan het plafond.

Derde etage:

Vanuit de grootste slaapkamer heeft u uitzicht over de Maashaven. Plezierig is dat er dan nog twee kamers overblijven. Bijvoorbeeld als extra slaapkamers of in combinatie met een werk- of studeerkamer. Alle kamers delen de tweede badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel.

Verder is er nog een berging en een extra ruimte. Die is bedoeld als technische ruimte, met opstelmogelijkheden voor wasmachine en droger.

Een zonzeker dakterras
Dé eyecatcher van deze woning is uiteraard het dakterras: maar liefst 36 vierkante meter groot! Het geeft u een gevoel van vrijheid en wonen in een wereldstad. Door de grootte van uw buitenverblijf en de ligging (op het zuiden) is zon verzekerd.

De plek is ongeëvenaard. Katendrecht is weer the place to be. Het Deliplein ligt om de hoek, Rotterdam aan uw voeten. Wandelend naar uw favoriete restaurant. Shoppen met de fiets of de watertaxi. En in een kwartier op het snelwegennet, via de ontsluitingswegen. Denk u eens in. Rotterdamser kunt u niet wonen.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 2021
• Gebruiksoppervlakte circa 208 m²
• Inhoud circa 725 m³
• Eigen grond
• Voorzien van vloerverwarming en warm water middels stadsvoorziening
• Inpandige berging circa 15 m²
• Bijdrage maandelijkse VVE kosten ca. € 162 euro per maand
• Voorzien van twee parkeerplaatsen met eigen toegang tot de woning.
• Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting