You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Koopvaardijhof 14 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 275.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 69m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Wonen in een appartement waar de stad letterlijk aan uw voeten ligt.
Genieten van een levendige en gevarieerde omgeving.
Ontspannen leven met een adembenemend uitzicht.

En dit alles op één plek?
Ja, met dit appartement op de 5e verdieping binnen het appartementencomplex aan de Koopvaardijhof, heeft u het allemaal.

Omgeving
Uw omgeving is belangrijk en gelegen op het Noordereiland heeft u hier alles binnen handbereik. De buurt kent een prettige en rustige sfeer, dit alles op een steenworp afstand van het bruisende centrum. De naam zegt het al, het Noordereiland wordt omringt door water zoals de Nieuwe Maas aan de noordzijde en de Koningshaven aan de zuidzijde. In de directe omgeving vindt je de populaire plekken van Rotterdam bijvoorbeeld de Kop van Zuid of Katendrecht met al zijn hotspots. Uitvalswegen naar de A16 en A20 zijn makkelijk te bereiken en in de directe nabijheid is er een busstation. Daarnaast is op het Noordereiland ook de opstapplaats voor de watertaxi.

Indeling
Begane grond:
In de ruime entree zijn de brievenbussen, het trappenhuis en de liften gesitueerd.

5e etage:
Via de entree (met een vaste kastopstelling) komt u in de woonkamer waar uw blik direct naar buiten getrokken wordt. Het grote raam zorgt ervoor dat u altijd van het uitzicht kunt genieten. Via de woonkamer bereikt u het balkon, welke is gesitueerd op het noorden en uitzicht heeft over de Maas. Het balkon heeft een oppervlakte van ca. 7 m2.

De keuken is ruim opgezet en in 2015 geplaatst. De ruime opstelling is voorzien van een kunststof aanrechtblad, afgewerkt met witten fronten. De keuken is voorzien van (inbouw) apparatuur te weten: inductiekooktoestel en recirculatie-afzuigkap, een vaatwasser, een externe ruime koelkast met vriezer en een oven.

Het appartement telt twee ruim opgezette slaapkamers die via een hal te betreden zijn. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 13 m2 en 8 m2. Vanuit dezelfde hal kunt u de badkamer bereiken. Hier heeft u het gemak van een ruim opgezette inloopdouche, een wasmeubel en aansluitingen voor de wasmachine. Ter hoogte van de tweede slaapkamer is het toilet met fonteintje gesitueerd.

De externe berging bevindt zich in de onderbouw van het complex. Deze is ca. 6 m2 groot en voorzien van licht en elektra. De CV ketel Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A, uit 2018 is geplaatst in de vaste kastopstelling nabij de entree van de woning.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1982
- Gebruiksoppervlak: circa 69 m²
- Inhoud: circa 206 m³
- Erfpacht afgekocht tot en met 30 augustus 2065
- Verwarming en warm water via cv ketel Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 A, uit 2018
- Zelfbewoningsplicht, het is niet toegestaan de woning te verhuren of in gebruik te geven.
- Duurzaamheidsinvesteringen vanuit de VVE vinden plaats in juni 2020:
- het glas in de kozijnen vervangen voor HR++ glas;
- aluminium schuif- en draairamen worden vervangen (door kantelramen);
- tochtstrip worden vervangen;
- plafonds van balkon worden geschilderd;
- schilderen en waar nodig repareren van houten ondergronden.
- Actieve VvE, kosten per maand € 179,67 euro
- Oplevering in overleg

Geïnteresseerd in een persoonlijke rondleiding door dit exclusieve appartement? We maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Diel Makelaars heeft deze informatie met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Diel Makelaars kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.