You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Koggestraat 18 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 189.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 51m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 2

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een woning welke je helemaal naar eigen wens kunt moderniseren? Een heerlijk gelegen 3 kamer appartement op korte afstand gelegen van het centrum van zowel Schiedam als Rotterdam.

Gesitueerd op een steenworp afstand van Rotterdam, ligt dit appartement in de wijk
Oud-Mathenesse. Een gunstig geleden woning: op 600 meter afstand is een bushalte gelegen welke je binnen ca. 20 minuten naar Rotterdam centrum brengt, het gezellige Schiedam Centrum is op minuten fietsafstand, welke je een ruim aanbod aan winkels, boetiekjes en uitgaansgelegenheden biedt, en het NS-, metro- en busstation Schiedam Centrum ligt eveneens op fietsafstand en brengt je binnen 15min naar Rotterdam centrum.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau en trappenhuis.

4e woonlaag:
Via de ruime entree heeft u toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer stapt u zo op het balkon, welke is gelegen op het zuiden.

De keuken bevindt zich in een half afgesloten ruimte en is voorzien van dezelfde vloer en afgewerkt met lichten fronten. De keuken is voorzien van een gasfornuis met oven en afzuigkap.

Het appartement telt 2 slaapkamers met beide een mogelijkheid om het balkon aan de voorzijde te betreden. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 9 m2 en 6 m2.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel. De opstelplaats van de wasmachine en droger bevindt zich in een apart gesitueerde berging. Hier is ook de opstelplaats van de CV gerealiseerd.

De externe berging bevindt zich in de onderbouw van het appartementencomplex.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1950
- Gebruiksoppervlak: circa 51 m²
- Inhoud: circa 160 m³
- Eigen grond
- 2 balkons
- Separate berging in de onderbouw van het complex
- Appartement is voorzien van een c.v.-ketel
- Actieve VvE, kosten per maand € 115,60
- Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting