You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

J.A. Heijwegenlaan 27 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 300.000,–
Status Onder bod
Oppervlakte vanaf 120m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Wonen in de Rietvelden, op loopafstand van alle denkbare voorzieningen, deze ruim opgezette woning heeft het allemaal.

De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk en op fietsafstand van centrum Spijkenisse. In de directe omgeving vindt u alle denkbare voorzieningen zoals het winkelcentrum aan de Winston Churchillaan, het zwembad, bibliotheek, basisscholen en het sportcentrum. De woning kenmerkt zich aan de ruim opgezeten (slaap)kamers, een riante achtertuin op het noordoosten en een balkon op de eerste etage.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu uw bezichtiging.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met hangend toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een mooie plavuizen met vloerverwarming gesitueerd. De woonkamer heeft een breedte van ca. 4,86 meter en een lengte van ca. 7 meter exclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,45 meter in de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

De open keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer en is opgesteld in een parallel-opstelling. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, gaskooktoestel met afzuigkap,) oven en een vaatwasser. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning zijn de twee ruime slaapkamers gesitueerd elk met een oppervlakte van ca. 13 m2. Via een van de slaapkamers is middels een dubbele openslaande deur het balkon bereikbaar, deze heeft een oppervlakte van ca. 9 m2 gelegen op het noordoosten.

Aan de voorzijde van de woning is een vaste kast gesitueerd met daarin de CV opstelling. Deze is geïnstalleerd in 2013 en betreft een hr-ketel. Daarnaast is ook de mechanische ventilatie gesitueerd welke is vervangen in 2019.

Tweede etage:
De tweede etage is ingedeeld in een ruime slaapkamer van ca. 27 m2 met een vaste kast.

De badkamer is ruim opgezet en is ca. 3 jaar oud. Praktische zaken zoals goede (natuurlijke)ventilatie door middel van een te openen raam en mechanische ventilatie zijn aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van een extra toilet, inloopdouche en een wasmeubel.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een lengte van maar liefst 13 meter. Achter in de tuin is een berging gesitueerd. Welke is voorzien van electra en verlichting.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1998
• Gebruiksoppervlak circa 120 m²
• Inhoud circa 400 m³
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels HR cv-ketel
• Gelegen in een kindvriendelijke wijk
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wonen op een heerlijke locatie aan een singel in een ruim en groen opgezette wijk?