You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Inge de Bruijnstraat 25 SCHIEDAM

SCHIEDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 599.500,–
Status Onder bod
Oppervlakte vanaf 137m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Hoekwoningen
Slaapkamers 3

Energiezuinige hoekwoning in Park Harga met garage, zonnepanelen, warmtepomp en trippel glas.

Het gebeurt niet vaak dat een huis al wordt verkocht vóórdat de bewoners het hebben ingericht. Aan de Inge de Bruijnstraat in Schiedam is er die buitenkans. Want: een casco woning biedt nog alle mogelijkheden om het huis helemaal naar de eigen smaak in te richten. En dan is nummer 25 in Park-Harga ook nog eens een hoekhuis. Mét een garage. Mét 219 vierkante meter grond. En ook binnen is het zwemmen in de ruimte, in de straat die naar de drievoudige Olympisch zwemkampioene (2000) is genoemd.

Een fraai wijkje is het in een paar jaar tijd geworden, aan de groene rand van Schiedam. Vooral het groen van de sportvelden domineert de wijk. Ook de Inge de Bruijnstraat zelf moet over een paar jaar een groene aanblik geven, als de bomen volgroeid zijn. Met de donkerrode baksteen en de dakoverstekken herinnert de architectuur van Schiedams sportiefste wijk aan de jaren dertig.

Nummer 25 maakt deel uit van fase 4 van het plan, opgeleverd in 2022. De woning staat op de hoek van de straat. De dwarskap van de buren is een speels accent in de vormgeving van het rijtje. Witte accenten in de gevel laten ook nummer 25 eruit springen. De ingang is - best chique - aan de zijkant, ter hoogte van de garage.

Woonkamer met open keuken: inrichten maar!
Nog altijd is de woning niet bewoond. Uniek, want in een woning die normaal van eigenaar verwisselt is er altijd wel iets dat niet helemaal naar de smaak van de nieuwe bewoners is. Hier niet: op elk van de drie woonlagen ziet de woning eruit alsof-ie net is opgeleverd. Vanaf de hal is er toegang tot de woonkamer, met zicht op de achtertuin. Opvallend: de diepte van de woning, die van voor tot achter over de tien meter gaat. In combinatie met een breedte van 5,15 meter is de ruimte daarmee riant. Ook de keuken ontbreekt. Met een vloeroppervlakte als deze zijn hier creatieve opstellingen denkbaar.

Drie slaapkamers en een badkamer
Drie slaapkamers zijn er op de eerste verdieping. En ook hier is de ruimte fors. De grote ouderslaapkamer heeft er gezelschap van nog twee fijne kamers. De badkamer is de enige ruimte waar al voorbereidend werk is gedaan, maar dan neutraal: een antracietkleurige vloer, witte wandtegels, een inbouwtoilet en een douchekraan. Een douchecabine en een wastafelmeubel geven er ongetwijfeld straks een wellness-sfeer aan mee.

Ruime zolder: slaapkamer vier?
Verdieping twee is de zolder, ook nog voor veel doeleinden geschikt. Met een dakkapel zou hier prima een extra kamer te realiseren zijn. Ook de wasmachine en de droger kunnen er nog een plek vinden, inclusief een technische ruimte. De woningen hebben een individuele warmtepomp. Met de zonnepanelen op het dak en triple glas levert dat een bijna energieneutrale woning op, met een laag prijskaartje voor energie.

Vloerverwarming en vloerkoeling creëren een aangenaam klimaat, vier seizoenen lang. Handig: de garage. Is het niet als veilige plek voor de auto, dan toch zeker voor fietsen, tuingereedschap en nog veel meer. Inclusief oprit voor de garage meet het perceel 219 vierkante meter. Daardoor valt er genoeg tuinplezier te beleven, gelegen op het zuiden Wie kinderen heeft is ongetwijfeld blij met het speeltuintje voor de deur. Al met al is het een heel kindvriendelijke wijk, waar al gauw vriendjes en vriendinnetjes te vinden zijn.

Ligging bij alle voorzieningen
Qua ligging is Park Harga ideaal. De voorzieningen van zowel Schiedam als Vlaardingen zijn vlakbij. De winkels van de Van Hogendorplaan zijn een paar honderd meter verder, rondom liggen veel scholen en sportclubs en Harga heeft zelfs een eigen kindcentrum voor de kleinsten. De ontsluiting naar zowel A4 als A20 is een paar minuutjes rijden. En mocht Inge zelf graag in haar eigen straat willen wonen: het dichtstbijzijnde zwembad, Groenoord, is maar een goeie kilometer verder.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 2022
• Woonoppervlak circa 137 m²
• Perceeloppervlakte circa 219 m²
• Inhoud circa 565 m³
• Gebruiksoppervlakte meetinstructie NVM circa 105 m². Conform meetinstructie van de NVM wordt aangegeven dat de zolder minder dan 0,5 m² daglichttoetreding heeft waardoor deze onder de overige inpandige ruimte wordt ingedeeld.
• Eventueel voordeel verrekening overdrachtsbelasting en BTW ten gunste van verkoper
• Eigen grond
• Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
• Voorzien van triple glas
• Voorraad warm water 150 liter
• Ventilatie met warmteterugwinning
• Voorzien van PV-panelen
• Warmwater en verwarming middels bodemwarmtepomp
• Mogelijk om een auto op eigen terrein te parkeren
• Woning wordt zonder afwerkvloer en wandafwerking geleverd
• Woning wordt zonder keuken geleverd
• Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!