You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Hordijk 135 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 425.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 123m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 5

Deelnemer open huizendag op zaterdag 1 oktober van 11.00-15.00 uur. Op deze dag kunt u vrijblijvend en zonder afspraak de woning komen bezichtigen.

Een dijkwoning van je dromen! Deze heerlijke woning heeft alles in huis. Karakteristieke elementen en een plafond met houten balken. Daarnaast telt de woning vijf slaapkamers, een souterrain, een nette badkamer en een tuin van maar liefst 36 meter diep! Kortom de ideale woning om tot rust te komen.

De woning is gelegen aan de Hordijk en ideaal gelegen ten opzichte van alle denkbare voorzieningen zoals winkelcentrum Keizerswaard, woonboulevard Barendrecht en het Maasstad Ziekenhuis. Uitvalswegen zoals de A15, A16 en A29 zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Diverse scholen en openbaar vervoer eveneens op korte afstand.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Ruime hal en toilet met zwevend closet en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond ligt een nette eikenhouten parketvloer. De ruim opgezette woonkamer heeft een oppervlakte van circa 29 m2 exclusief de keuken. Door de ruimtelijke opzet van de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

De keuken van Brugman beschikt over een hoek-opstelling, afgewerkt met een hardstenen aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals, inductie kooktoestel met afzuigkap, vaatwasser en koelkast. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Via de keuken en de kamer is het dakterras bereikbaar met overkapping. Het terras is ca. 16 m2 groot en via een trap bereikt u de achtertuin.

Het souterrain is bereikbaar via een vaste trap en via de hal is aan de voorzijde van de woning de slaapkamer gesitueerd met een oppervlakte van ca. 17 m2 en een plafondhoogte van ca. 1,82 meter. In de hal zijn vaste kasten gesitueerd en de opstelplaats van de wasmachine en eventueel de droger.

De badkamer is gelegen op deze etage en wordt geventileerd door het te openen raam en door middel van de mechanische ventilatie. De badkamer is ruim opgesteld en voorzien van een inloopdouche, ligbad met whirlpool en wasmeubel.

Het souterrain aan de achterzijde wordt gebruikt als opslag voor bijvoorbeeld de tuinspullen en fietsen, deze ruimte heeft ook een uitgang naar de achtertuin.

De achtertuin en voortuin zijn riant te noemen waarbij de achtertuin een lengte heeft van maar liefst 36 meter. De achtertuin is gelegen op het noordoosten. Gezien de lengte van de tuin is er elk gewenst moment van de dag en van het jaar een plek om van de zon te genieten.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is de eerste kamer gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 11 m2. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. De kleinste kamer is aan de voorzijde gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 4 m2.

Via de overloop is het platte dak te betreden welke de mogelijkheid biedt om een dakterras te realiseren. De Cv-installatie bevindt zich in een vaste kast. Hier hangt een Cv-ketel van ATAG i36ECZ - A+ uit 2020

Tweede etage:
De zolder is ingedeeld in een slaapkamer voorzien van een dubbele dakkapel. De slaapkamer op deze verdieping heeft een oppervlakte van ca. 20 m2 en is voorzien van een vaste kast.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1935
• Gebruiksoppervlak circa 123 m²
• Inhoud circa 485 m³
• Eigen grond
• Dakbedekking dakkapel voor vervangen in 2022, dakbedekking dakkapel achter vervangen in 2011
• Dakpannen/panlatten gecontroleerd/vernieuwd d.d. 2011
• Dakisolatie buiten vernieuwd d.d. 2011
• Dakvorsten vernieuwd d.d. 2011
• Schilderwerk buiten 2007 uitgevoerd
• Energielabel D geldig tot 19-04-2031
• Woning is rustig gelegen
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!