You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Hooiland 23 SCHIEDAM

SCHIEDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 400.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 154m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

BUITENKANS! Een ruime en moderne 3-laagse eengezinswoning gelegen op de hoek! Het huis heeft o.a. een tuin op het westen, 5 (slaap)kamers, een ruime badkamer, parkeren kan voor de deur en de woning beschikt over voldoende bergruimte.

De woning is gelegen in de gewilde wijk Ketel-Oost. Dat betekent een heerlijke woning in een fijne, kindvriendelijke wijk, met alle voorzieningen op fietsafstand. Zo op het sportveld, zo in de klas, zo in winkelcentrum, zo in het centrum van Schiedam. In minder dan 10 minuten fietsen van Schiedam CS of het centrum van Schiedam. Rotterdam ligt slechts op 20 minuten fietsen. Van plan om met de auto weg te gaan, dan bent u binnen enkele minuten op de A4 of de A20.

Op zoek naar rust en ruimte dan biedt het Midden-Delflandgebied uitkomst. Hier waant u zich helemaal buiten op smalle polderweggetjes en vindt u prachtige vergezichten over het weidelandschap.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met toilet en hangend closet, meterkast en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een mooie lichte plavuizenvloer inclusief vloerverwarming gesitueerd. Voor sfeer en warmte steekt u de gas-openhaard aan. De woonkamer heeft een breedte van ca. 5 meter en een lengte van ca. 13 meter inclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,57 meter in de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

De hoogwaardige keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer en is voorzien van een hoekopstelling, afgewerkt met strakke fronten en een kunststof aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, inductiekooktoestel met afzuigkap, combi-oven magnetron en een vaatwasser. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 26 m2. Aan de achterzijde van de woning is de tweede slaapkamer gesitueerd van ca. 14 m2.

De badkamer welke in 2017 is gerealiseerd is ruim opgezet en praktische zaken zoals goede ventilatie door middel van mechanische ventilatie zijn aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbel wasmeubel met spiegel inclusief verlichting. Via de overloop is het separate toilet bereikbaar.

Tweede etage:
Via de overloop komt u in de hal waar de opstelplaats is van de Cv-ketel. De Cv-ketel is van het Intergas, HRE36/30 en geïnstalleerd in 2010, in deze ruimte is ook de opstelplaats voor wasmachine en droger. De tweede verdieping heeft ook twee slaapkamers, aan de voorzijde van de woning heeft de slaapkamer een oppervlakte van ca. 15 m2. Aan de achterzijde van de woning heeft de slaapkamer een oppervlakte van ca. 14 m2. Deze kamer is tevens voorzien van een wasmeubel.

De achtertuin is gelegen op het westen en is circa 8 meter diep. Aan de voorzijde van de woning zijn de carport en berging gesitueerd.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1975
• Gebruiksoppervlak circa 154 m2
• Inhoud circa 519 m3
• Erfpacht van toepassing, jaarlijkse betaling € 1.342. Einddatum contract 14-02-2049.
• Verwarming en warm water middels Cv-Ketel 2010.
• Woonkamer voorzien van vloerverwarming.
• Gelegen in een kindvriendelijke wijk.
• 2017 badkamer gerealiseerd.
• 2018 nieuwe berging voorzijde carport.
• 2019 gehele woning buitenzijde geschilderd.
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!