You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Honingbijstraat 73 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 525.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 133m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 3

BUITENKANS! Een ruime en moderne benedenwoning! De woning is strak afgewerkt en heeft o.a. een tuin op het westen, een riante professionele keuken, 5 (slaap)kamers, een heerlijke ruime badkamer en parkeren kan voor de deur.

De woning is gelegen in hartje Kralingen. Dat betekent heerlijk wonen in de levendige en populaire vlinderbuurt met al zijn gezelligheid. De wijk is daarnaast kindvriendelijk en alle voorzieningen zijn op fietsafstand, zo op het sportveld, zo in de klas en zo in het centrum van Rotterdam (op loopafstand). De buurt kent diverse winkelstraten zoals de Oudedijk, Lusthofstraat en Vlietlaan met alle een rijke keuze aan gezellige restaurants en winkels. Daarnaast zijn de uitvalswegen zoals de A16 en A20 en het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Op zoek naar rust en ruimte, dan bieden het Kralingse bos en plas uitkomst.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en toegang tot de keuken en woonkamer. Op de begane grond is een mooie natuurstenen vloer inclusief vloerverwarming gesitueerd.

De woonkeuken heeft een breedte van ca. 2,50 meter en een lengte van ca. 6,35 meter en is zowel via de woonkamer als de hal bereikbaar. De woonkamer heeft een breedte van ca. 5,60 meter en een lengte van ca. 5,58 meter. In beide ruimtes ervaar je een ruime woonbeleving.

De keuken van Solitaire is opgesteld in een rechte opstelling en professioneel uitgevoerd, afgewerkt met roestvrij stalen apparaten. De keuken beschikt over koelkast met vriezer, gasfornuis met oven, een vaatwasser en een wasmeubel. De indeling zorgt voor voldoende werk-, en opbergruimte.

De woonkamer geeft toegang tot een ruime en zonnige tuin van ca. 59 m2 , gelegen aan een gedeeld, kindvriendelijk achterpad. In de tuin staat een berging van ca. 6 m2.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de voorzijde is de masterbedroom gesitueerd met aangrenzend een ruime inloopkast. De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 17 m2. Aan de achterzijde van de woning zijn de overige twee slaapkamers gesitueerd beide met een oppervlakte van ca. 12 m2.

De badkamer is ruim opgezet en heeft tegelwerk tot aan het plafond. Praktische zaken zoals goede mechanische ventilatie zijn aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en een wasmeubel.

De opstelplaats voor de CV ketel is bereikbaar via de overloop en hier is een Ferroli Bluesense 5 HR CW 5 ketel uit 2017 geplaatst welke dit jaar voor het laatst is onderhouden.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2002
• Gebruiksoppervlak circa 133 m²
• Inhoud circa 431 m³
• Erfpacht, afgekocht tot 14-10-2051
• Verwarming en warm water CV Ketel Ferroli Bluesense 5 HR CW 5, juni 2017
• Gelegen in een kindvriendelijke wijk
• Schilderwerk uitgevoerd 2018
• Actieve vve, maandelijkse bijdrage € 82,50,-
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.