You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Heer Bokelweg 202 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 585.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 136m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 3

The sky is the limit!

Uitzicht, locatie en comfort. De kenmerken van dit prachtige 4-kamerappartement op de 8e verdieping.
Het uitzicht richting het zuiden van de stad is fantastisch. Het iconische Centraal Station, de levendige Coolsingel en het volop in ontwikkeling zijnde ZoHo Kwartier liggen aan uw voeten.
Daarmee is de locatie benoemd. Echter is het eigenlijk teveel omvattend om dit appartement in een paar zinnen of woorden te beschrijven.

Kom daarom dit prachtige appartement bezichtigen!

Gelegen op de 8e verdieping, welke te bereiken is via een lift vanaf de begane grond. Een paar verdiepingen lager is de parkeergarage, waar de eigen parkeerplaats gelegen is.

Op de 8e verdieping treed je het appartement binnen. Vanuit een lange gang kom je in de woonkamer met open keuken. Deze keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur en heeft een neutrale kleurstelling. De woonkamer is aan twee zijden voorzien van ramen waardoor er een lichte en tevens ook plezierige ruimte ontstaat.
Wat zeker in het oog springt en in het gehele appartement ligt, is de prachtige gietvloer in een neutrale kleurstelling. Omdat de vloer door het gehele appartement ligt, straalt dit rust en klasse uit.

Aan de voorzijde van de woonkamer aan de "kopse" kant van het complex, ligt het heerlijke balkon met erg veel privacy. Zie je jezelf al zitten met een wijntje, genietend van de zonsondergang?
Het balkon meet overigens meer dan 10m2. Ruimte genoeg voor meerdere gasten.

In het appartement zijn 3 ruime slaapkamers, ieder met zijn eigen afwerking en gietvloer. Altijd handig met het oog op thuiswerken is de 3e slaap/ werkkamer. De grootste kamer heeft een schuifkastenwand.

De badkamer is voorzien van een inloop-regendouche en vrijstaand bad met weggewerkte kranen in de wanden. Het sanitair is van het gerenommeerde bedrijf Stone Company uit Rotterdam. Ook het toilet in de gang is van deze leverancier en heeft een mooi hangcloset en een praktisch fonteintje.

De gang heeft ook een praktische kastenwand en er is een ruime berging waar uw wasmachine en droger gemakkelijk inpast.

Kortom: Geniet van de locatie, het uitzicht en het comfort van dit geweldige appartement.

Bijzonderheden;
• Bouwjaar: 1997
• Woonoppervlakte circa 136 m²
• Inhoud circa 394.6 m³
• Gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon is afgekocht tot 19 mei 2046
• VvE bijdrage voor het appartement € 241,08 per maand, VvE bijdrage voor de parkeerplaats € 43,31 per maand
• Sanitair is zeer luxe
• Gehele appartement is voorzien van een prachtige gietvloer
• Eigen parkeerplaats
• Aparte berging in de onderbouw
• Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!