You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Gedempte Zalmhaven 519 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 495.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 104m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Wegdromen met dit uitzicht! Wat een heerlijke woning is dit 4-kamer hoekappartement op de 11 etage met een riant balkon op het oosten en prachtig uitzicht over de Maas en op de Erasmusbrug.

Het appartement is gelegen in één van de luxueuze woontorens "De Hoge Heren" in het Scheepvaartkwartier aan de voet van de Erasmusbrug. Dat betekent heerlijk wonen vlakbij de oever van de Maas en op loopafstand van het culturele hart van Rotterdam. Het Scheepvaartkwartier, het nabijgelegen Museumpark en het Park bij de Euromast, strekken zich uit door de fraaie omgeving en bieden een droom van rust en inspiratie. Tussen het groen zijn tal van lokale restaurants te vinden. Via de Scheepstimmermanslaan wandelt u naar de historische Veerhaven.

In de onderbouw van het complex bevindt zich een privé berging, ruimte voor het stallen van fietsen en de inpandige parkeergarage. Op de 5e etage bevindt zich het leisure gedeelte met zwembad, fitnessruimte en een collectief dakterras.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Het appartement:
Middels een ruime centrale entreehal met liftvoorziening (twee liften) bereikt u de entree tot het appartement op de 11 verdieping.

Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de ruime hal welke toegang biedt tot de badkamer, toilet, meterkast en alle overige vertrekken.

De woonkamer is voorzien van veel raampartijen en aan de oostzijde van het complex gelegen. Het balkon grenst aan de keuken, hier heeft u het uitzicht over de Erasmusbrug en de Maas.

De woonkamer is voorzien van een open keuken, welke is opgesteld in een hoekopstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en elektrisch kookplaat.

De slaapkamers zijn aan de achterzijde van het appartement gelegen en voorzien van een nette laminaatvloer. De masterbedroom heeft een oppervlakte van circa 17 m² De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 9 m2 en de laatste en kleinste kamer heeft een oppervlakte van ca. 8 m2.

De gehele betegelde badkamer heeft een ligbad, separate inloopdouche en een dubbel wasmeubel.

Deze heerlijke woning is voorzien van alle zaken die u mag verwachten. U kunt zonder veel inspanning en georganiseer intrekken en genieten van het appartement.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: 2000
• Gebruiksoppervlakte circa 104 m²
• Inhoud circa 309 m³
• Appartement is gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon tot 30-12-2096 is afgekocht
• Verwarming en warm water middels stadsverwarming
• Separate berging circa 4 m²
• Inpandige garageplaats(en) mogelijk te huur (ca. € 143 in totaal)
• Abonnement gebruik leisure en faciliteiten 5e verdieping € 80,- per maand
• Bijdrage maandelijkse VVE kosten € 250,70 per maand
• Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting