You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Erosiekreek 5 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 300.000,–
Status Verkocht onder voorbehoud
Oppervlakte vanaf 111m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 3

Wonen in de Kreken, op loopafstand van alle denkbare voorzieningen, deze ruim opgezette woning heeft het allemaal.

Wonen nabij park Brabant in de geliefde wijk de Kreken. De woning heeft 4 kamers waarvan 3 slaapkamers en is gelegen in een kindvriendelijke omgeving. De woning heeft een zonnige achtertuin op het oosten en een voortuin met riante aangebouwde berging. Verder zijn in de directe omgeving alle benodigde voorzieningen zoals supermarkt, scholen, bus- en metrostation en een winkelcentrum aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met toilet met closet, meterkast en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een nette plavuizenvloer met vloerverwarming gesitueerd.

De woonkamer voorzien van gestucte muren (spachtelputz) heeft een breedte van ca. 5 meter en een lengte van ca. 7 meter exclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,56 meter in de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

De ruime keuken is opgesteld in een L-opstelling, afgewerkt met creme fronten en een gelamineerd aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, multifunctionele oven, gaskooktoestel en een vaatwasser. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Gelegen aan de voorzijde van de woning is de berging gesitueerd, welke een oppervlakte heeft van ca. 6 m2. De berging heeft een eigen entree, ideaal voor het stallen van uw fiets.

Eerste verdieping:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 19 m2. Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer. Origineel waren dit twee kamers en middels een verbouwing is de badkamer vergroot en zijn er van twee kamers 1 gemaakt. Eventueel door lichte werkzaamheden zijn er weer twee (slaap)kamers van te maken.

Aan de voorzijde van de woning zijn de tweede slaapkamer gesitueerd van ca. 12 m2. Deze kamer heeft een schuin dak met dakvenster.

De badkamer is ruim opgezet en praktische zaken zoals goede ventilatie is aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van een extra toilet, inloopdouche, ligbad en wasmeubel.

Tweede verdieping:
De opstelplaats voor de wasmachine en droger zijn op de overloop gesitueerd alsmede de opstelplaats voor de Cv-ketel intergas kombi kompakt HR uit 2008. Op deze verdieping is ook de derde slaapkamer gesitueerd. Deze is voorzien van een wasmeubel en dakvenster in het schuine dak.

De achtertuin en voortuin zijn fraai aangelegd en creëren rust in de buitenruimte. De ruime achtertuin is gelegen op het oosten. Ideaal om heerlijk van de ochtendzon te genieten.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1982
• Gebruiksoppervlak circa 111 m²
• Inhoud circa 382 m³
• Eigen grond
• Energielabel c geldig tot 13-10-2030
• Verwarming en warm water middels Cv-ketel intergas kombi kompakt HR uit 2008.
• Gelegen in een kindvriendelijke wijk
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek!