You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Emmastraat 11 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 259.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 112m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 3

BUITENKANS! Een ruime 3-laagse eengezinswoning! De woning is voorzien van een heerlijke woonkamer, 4 (slaap)kamers, balkon, dakterras, nette keuken en een riante achtertuin.

De woning is gelegen in Rotterdam-Overschie. Vanuit hier zijn steden als Delft, Den Haag, Utrecht en Gouda goed en snel bereikbaar via de A20 en de A13. De woning ligt op zo’n vijf kilometer afstand van Rotterdam centrum wat zo’n 15 minuten fietsen is. Het openbaar vervoer (bus) stopt nagenoeg voor de deur richting Rotterdam Centraal. Toch liever te voet op pad dan vindt u dicht bij huis diverse winkels, scholen en Diergaarde Blijdorp op loopafstand.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, meterkast en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een mooie laminaatvloer gesitueerd. De woonkamer heeft een breedte van ca. 4 meter en een lengte van ca. 8,5 meter exclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,80 meter in de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

De open keuken staat mooi in verbinding met de woonkamer en is opgesteld in een rechte-opstelling, afgewerkt met mat witte fronten. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, gaskooktoestel met afzuigkap, (externe) vaatwasser en combi-oven. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 19 m2. Aan de achterzijde van de woning is de overige slaapkamer gesitueerd van ca. 10 m2. Via deze kamer is het balkon te bereiken welke een oppervlakte heeft van ca. 3 m2.

De badkamer is ruim opgezet en voorzien van natuurlijke ventilatie. Daarnaast is de badkamer voorzien van een ligbad, extra toilet, douche en een wasmeubel.

Tweede etage:
De zolder is ingedeeld in een (slaap)kamer en een wasruimte. Aan de voorzijde van de woning is slaapkamer gesitueerd welke een oppervlakte heeft van ca. 11 m2.

De achterzijde van de zolder is momenteel ingericht als wasruimte. Deze ruimte is tevens de opstelplaats voor de cv ketel (Vaillant VHR 23-28 eco etc bouwjaar 2018), laatste onderhoudsbeurt mei 2020.

Het dakterras is bereikbaar via de wasruimte en heeft een oppervlakte van ca. 9,5 m2.

De achtertuin is gelegen op het noorden en is een echte stadstuin. Aan de achterzijde van de tuin is de houten berging welke is voorzien van elektra en verlichting.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1928
• Gebruiksoppervlak circa 112 m²
• Inhoud circa 390 m³
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv ketel Vaillant VHR 23-28 eco etc bouwjaar 2018
• Nieuwe dakbedekking augustus 2019
• Schilderwerk buiten uitgevoerd 2019
• Voorzijde woning voorzien van isolerende een geluidswerende beglazing.
• Achterzijde woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing
• Bouwtechnische keuring uitgevoerd 12 mei 2020 en ter inzage bij de bezichtiging
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.