You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Du Perronstraat 5 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 234.500,–
Status Verkocht
Oppervlakte vanaf 76m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Tussenwoningen
Slaapkamers 3

Deze woning is rustig, doch centraal gelegen. De ruime tussenwoning in ligt de wijk Lombardijen. De wijk is enerzijds rustig gelegen en anderzijds heel centraal te midden van alle faciliteiten, wijkwinkel-centrum, winkels aan de Spinozaweg, alle uitvalswegen, openbaar vervoer en een snelle verbinding naar de stad van Rotterdam! Nieuwsgierig geworden? Plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree, toilet met hangend closet, meterkast en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een mooie laminaatvloer met hoge plinten gesitueerd. Door de openslaande deuren en vele raampartijen krijg je een ruime woonbeleving.

De keuken beschikt over een L-opstelling, afgewerkt met witte fronten. De keuken beschikt over diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, gaskookplaat met afzuigkap, een oven (Inventum) en ruimte voor een wasmachine of eventueel een vaatwasser. Vanwege de open deurpost tussen de keuken en woonkamer is het woon- en keukengedeelte niet geheel van elkaar afgesloten!

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Ook op deze verdieping is een laminaatvloer gesitueerd. Tevens is er een separaat toilet aanwezig op deze verdieping.

Op de eerste verdieping vindt je 2 slaapkamers van respectievelijk 18 m²; en 10 m². De kleine kamer is voorzien van een ingebouwde kast. De grote kamer is zelfs voorzien van twee ingebouwde kasten en kamer ensuite welke gebruikt kan worden als inloopkast of eventueel studeer- of werkruimte.

De badkamer is voorzien van een elektrische vloerverwarming, wastafel met meubel en een spiegelkast, wat zorgt voor extra opbergruimte. Tevens is er moderne regendouche aanwezig, met extra douchekop.

Tweede etage:
De zolder is ingedeeld in overloop, een ingebouwde kast en een afgesloten slaapkamer. De ruime- en lichte slaapkamer op deze verdieping heeft een nokhoogte van 1.95 meter en is volledig afgetimmerd.

De Cv-installatie bevindt zich op de overloop. Hier hangt een Hr-ketel uit 2013. Deze ruimte is ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

De achtertuin en voortuin zijn beiden ruim te noemen! De achtertuin is gelegen op het zuidenoosten en beschikt over een berging.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1961
• Gebruiksoppervlak circa 77 m²
• Inhoud circa 287 m³
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels HR CV-ketel uit 2013
• Dakgoten schoon gemaakt 2019
• Externe bergruimte circa 7,5 m²
• Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.