You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Burgemeester Honnerlage Gretepad 15 SCHIEDAM

SCHIEDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 400.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 124m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 4

Uniek wonen in het hart van Schiedam. Een appartement met de eigenschappen van een groot woonhuis en volledig in juni 2020 stijlvol gerenoveerd!

De winkels voor de deur zonder dat u er last van heeft. Daarbij zijn de snelwegen en het station Schiedam Centrum op wandelafstand. Op deze manier staat u zo in alle grote steden en verder.

De woning herbergt erg veel ruimte met 4 slaapkamers en zelfs een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer en keuken. Op de begane grond is een plavuizenvloer gesitueerd inclusief vloerverwarming. De woonkamer loopt taps en heeft op het breedste punt een breedte van ca. 5,21 meter en een lengte van ca. 4,65 meter. Door de plafondhoogte van ca. 2,58 meter in de woonkamer en de speelse indeling ervaar je een ruime woonbeleving. Voor sfeer en warmte kunt u de elektrische haard aansteken.

De keuken kan worden afgesloten en is juni 2020 geïnstalleerd. De keuken is opgesteld in een U-opstelling, afgewerkt met witte fronten en een graniet aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals koelkast, vriezer, inductie kooktoestel met geïntegreerd afzuigsysteem, combi- oven en een vaatwasser. De indeling zorgt voldoende werk, - en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Deze etage telt 3 ruime slaapkamers elke met hun eigen afmetingen en speelse indeling door de taps toelopende woning scheidende wand. De badkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is tevens geïnstalleerd in juni 2020. Praktische zaken zoals goede (natuurlijke)ventilatie door middel van een te openen raam en mechanische ventilatie zijn aan de orde. Daarnaast is de badkamer voorzien van een extra toilet, inloopdouche en een dubbel wasmeubel.

Tweede etage:
De zolder is ingedeeld in één slaapkamer voorzien van een dakkapel. Waan je in een hotelsuite met badkamer en-suite voorzien van een ligbad, bidet en extra toilet.

De aansluiting voor de wasmachine is in een separate afsluitbare berging gesitueerd.

De woning heeft een balkon/ buitenruimte aan de achterzijde van de woning en is bereikbaar via deur in de woonkamer.

Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 2006
• Gebruiksoppervlak circa 124 m²
• Inhoud circa 440 m³
• Eigen grond
• Woning is professioneel gerenoveerd in juni 2020
• Verwarming en warm water middels CV Ketel
• Woning is voorzien van 2 badkamers
• Gelegen in een kindvriendelijke wijk
• Woning heeft een privé parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage
• VVE bijdrage € 33,- per maand.
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.