You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Bjornsonweg 51 ROTTERDAM

ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 400.000,–
Status Onder bod
Oppervlakte vanaf 117m²
Gebouw type Bestaande bouw
Slaapkamers 3

Wat een heerlijk appartement met een waanzinnig tuin! Genieten van sfeer, hoge afwerking en veel ruimte kan allemaal met dit appartement. De woning is in 2018 getransformeerd van kantoorpand naar woning waarbij alles naar behoren is uitgevoerd. Denk hierbij aan een luxe woonkeuken, nette badkamer en voldoende slaapkamers. Rond om de woning is de tuin gesitueerd welke riant (circa 250m2) te noemen is.

De woning is gelegen in een rustige omgeving, alle denkbare voorzieningen zijn op loopafstand gevestigd in winkelcentrum Hesseplaats, denk bijvoorbeeld aan de Albert Heijn voor uw dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving zijn diverse winkels, restaurants, sportverenigingen en scholen gevestigd. Zowel de opstapplaatsen van het openbaar vervoer (bus, metro en trein) als de uitvalswegen A16 en A20 zijn zeer nabij gelegen. Kiest u voor Rotterdam centrum dan brengt het openbaar vervoer u binnen ca. 15 minuten op plaats van bestemming.

Indeling:
Gemeenschappelijke entrée met brievenbussen, videofoon, lift en trappenhuis.

Begane grond:
Via de entree zijn alle vertrekken in de woning toegankelijk. Bij binnentreden van de woonkamer valt gelijk op dat de vele raampartijen voldoende lichtinval brengen. Een heerlijke ruimte van ca. 44 m2. Daarnaast is er in de gehele woning een verlaagd plafond gerealiseerd, mocht het wenselijk zijn kunt u deze verwijderen waardoor er een plafondhoogte van ca. 3.60 meter mogelijk is.

De keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van een composiet aanrechtblad, afgewerkt met zwarte fronten. De apparatuur is van Neff: Bora inductiekooktoestel met afzuigsysteem, vaatwasser, koelkast en een combi-oven en een kokend water kraan.

Het appartement telt drie heerlijke ruim opgezette slaapkamers die via de hal te betreden zijn. De masterbedroom heeft een oppervlakte van ca. 14 m2. De overige 2 kamers hebben een oppervlakte van ca. 11 en 10 m2.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en dubbel wasmeubel. Het toilet is aan de overzijde van de badkamer gesitueerd. Beide in de zelfde stijl afgewerkt.

De berging bevindt in het appartement en deze is ca. 6 m2 groot en voorzien van licht en elektra. De externe berging bevindt zich in de tuin en deze heeft een oppervlakte van 7 m2 tevens voorzien van licht en elektra.

De achtertuin is riant en te betreden via een taatsdeur of deur in de woonkamer. Aan de achterzijde is tevens een overkapping gerealiseerd. Daarnaast is er voldoende ruimte en mogelijkheden om elke moment van de dag van de zon te genieten.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond. Bijzonderheden
- Bouwjaar: 1979
- Gerenoveerd in 2018
- Gebruiksoppervlak: circa 117 m²
- Inhoud: circa 444 m³
- Eigen grond
- Verwarming en warm water via stadsverwarming
- Actieve VvE, kosten per maand € 141,85 euro
- Oplevering in overleg

Geïnteresseerd in een persoonlijke rondleiding door dit heerlijke appartement? We maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

Diel Makelaars heeft deze informatie met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Diel Makelaars kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.