You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Bizetstraat 16 SPIJKENISSE

SPIJKENISSE

Kenmerken

Projectstatus
Type Koop
Prijs € 259.500,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 121m²
Gebouw type Bestaande bouw
Soort woning Hoekwoningen
Slaapkamers 4

Wonen in deze eengezinswoning betekent wonen zonder zorgen. De woning is gelegen in de populaire wijk Vogelenzang-Noord. De wijk is perfect voor kinderen en dicht bij scholen en winkels en heeft een goede aansluiting met snelwegen en openbaar vervoer.

Deze hoekwoning telt 4 slaapkamers met de mogelijkheid om op zolder nog een extra slaapkamer te creëren. De achtertuin gelegen op het noordoosten en is ruim te noemen met een lengte van maar liefst ca. 14 meter.

Nieuwsgierig geworden, plan dan uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toilet met hangend toilet, meterkast en toegang tot de woonkamer. Op de begane grond is een mooie eikenhoutenvloer gesitueerd. De ruim opgezette woonkamer voorzien van een spanplafond heeft een breedte van ca. 5 meter en een lengte van ca. 9 meter inclusief keuken. Door de plafondhoogte van ca. 2,51 meter in de woonkamer en keuken krijg je een ruime woonbeleving.

De moderne leefkeuken beschikt over een L-opstelling, afgewerkt met crème witte fronten en een hardstenen aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse (inbouw)apparatuur zoals 6-pits gasfornuis van Boretti inclusief oven, combi oven-magnetron, grote schouw met afzuigkap en een vaatwasser. De externe koel-vries combinatie is tevens van Boretti en onderdeel van de keuken. De indeling zorgt voor voldoende werk, - en opbergruimte.

Eerste etage:
Via de overloop zijn alle kamers bereikbaar. Aan de achterzijde van de woning is de masterbedroom gesitueerd en heeft een oppervlakte van ca. 14 m2. Aan de voorzijde van de woning is de tweede slaapkamer gesitueerd van ca. 13 m2. De derde slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 7 m2.

De badkamer is voorzien van natuurlijke ventilatie door het te openen raam en tevens is er mechanische ventilatie aanwezig. De badkamer is ruim opgesteld en voorzien van een douchecabine, wandmeubel met dubbele wasbak en een 2e. toilet.

Tweede etage:
De zolder is ingedeeld in een slaapkamer en afgesloten berging. De slaapkamer op deze verdieping heeft een oppervlakte van ca. 12 m2 en achter de knieschotten van het dak zijn voldoende opbergmogelijkheden. Daarnaast is er tevens een vliering bereikbaar middels een vlizotrap.

De Cv-installatie bevindt zich in de overloop. Hier hangt een HR-ketel van Intergas HR uit 2018. Deze ruimte is uiteraard ook de opstelplaats voor de wasmachine en droger.

De achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een lengte van maar liefst 14 meter. Aan de achterzijde van de tuin is de stenen berging die voorzien van verlichting en elektra. Voor de maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1984
• Gebruiksoppervlak circa 121 m²
• Perceel oppervlak circa 156 m2
• Inhoud circa 400 m³
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels CV-ketel Intergas HR uit 2018
• Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.