You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Terug naar overzicht

Beugstraat 3 HOOGVLIET ROTTERDAM

HOOGVLIET ROTTERDAM

Kenmerken

Projectstatus
Type
Prijs € 300.000,–
Status Beschikbaar
Oppervlakte vanaf 96m²
Gebouw type
Soort woning
Slaapkamers 2

Verzorgd 3 kamer appartement gelegen op de begane grond in het moderne appartementencomplex de “singeltoren”. Dit betekent genieten van een gevarieerde omgeving waarbij alles binnen handbereik te vinden is. Daarnaast is er de beschikking over een eigen berging en parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage!.

Omgeving
Het appartement staat in een populaire woonomgeving in de wijk Zalmplaat; gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer (o.a. metrostation Zalmplaat). In de buurt zijn diverse scholen, een campus, kinderopvang en een winkelcentrum waar je terecht kunt voor meer dan alleen de dagelijkse boodschappen. Op korte afstand van de woning zijn diverse sportverenigingen, een manege en de Oude Maas waar het heerlijk recreëren is.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan nu uw bezichtiging.

Indeling
Begane grond:
In de ruime en stijlvolle lobby zijn de brievenbussen, het trappenhuis en de twee liften gesitueerd. Via de begane grond loopt u naar de parkeergarage en begingen.

Begane grond
Via de entree (met meterkast, toilet en berging) komt u in de woonkamer waar uw blik direct naar buiten getrokken wordt. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval en een mooi uitzicht.

De keuken is ruim opgezet en de luxe opstelling is voorzien van een gelamineerd aanrechtblad, 5 pits kooktoestel, recirculatie-afzuigkap en een combi-oven. De ruime koelkast heeft een aparte vriezer.

Het appartement telt twee ruim opgezette slaapkamers die via de hal te betreden zijn.
De grote slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 13 m2 de kleinere slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 10 m2. Vanuit de slaapkamers en woonkamer is de loggia te betreden welke een oppervlakte heeft van ca. 9 m2.

De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 5 m2 en hier heeft u het gemak van een ruim opgezette inloopdouche en wasmeubel.

De externe berging bevindt zich in de onderbouw van het appartement. Deze is ca. 4 m2 groot en voorzien van licht.

Voor de exacte maatvoering van ruimtes verwijzen wij u naar de woningplattegrond.

Bijzonderheden
- Bouwjaar: 2004
- Gebruiksoppervlak: circa 96 m²
- Inhoud: circa 300 m³
- Eigen grond
- Verwarming en warm water middels CV ketel
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw van de het complex
- Zeer actieve VvE, kosten per maand € 166,04 per maand
- VvE, kosten per 1-1-2022 € 190,20 per maand
- Oplevering in overleg

Wij nodigen u van harte uit om de woning met eigen ogen te bewonderen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs. Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek.