You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Amile Berkhout KRMT-makelaar

De diversiteit van de makelaardij, de uitdagende vastgoedmarkt en het persoonlijke contact met opdrachtgevers en kopers. Amile, afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij. heeft geen enkele moeite om uit te leggen wat hem zo aanspreekt in de vastgoedsector. December 2015 begon hij bij TW3 als kopersbegeleider om twee jaar later de overstap te maken naar Diel, waar hij nu werkt als makelaar. Amile is klantgericht, gestructureerd en een echte teamspeler.

Danny Biemans NVM makelaar / taxateur

Danny is doorgewinterd in de vastgoedwereld. Hij is alweer sinds 1994 actief in de makelaardij, waarvan de laatste vijftien jaar als NVM Makelaar. In 2015 begon hij met Diel om ook de bestaande bouw binnen TW3 een gezicht te geven. Danny’s belangrijkste drijfveer: de afwisseling van klanten en vraagstukken en de uitdaging om iedere klant tevreden te stellen.

Marike Luijten-de Leeuw Binnendienst medewerker

Sinds 2001 is Marike werkzaam in de vastgoedwereld. Een perfectionistische pleaser die graag de klant tevreden wilt stellen. Naast het contact met klanten geniet ze ook van het samenwerken met leuke collega’s in een kantoor dat voelt als een grote woonkamer. In haar vrije tijd is ze vaak op de tennisbaan te vinden of met haar familie en honden. Als Binnendienst Medewerkster bij Diel Makelaardij is zij helemaal op haar plek.