You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Amile Berkhout KRMT-makelaar

De diversiteit van de makelaardij, de uitdagende vastgoedmarkt en het persoonlijke contact met opdrachtgevers en kopers. Amile, afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij. heeft geen enkele moeite om uit te leggen wat hem zo aanspreekt in de vastgoedsector. December 2015 begon hij bij TW3 als kopersbegeleider om twee jaar later de overstap te maken naar Diel, waar hij nu werkt als makelaar. Amile is klantgericht, gestructureerd en een echte teamspeler.

Danny Biemans NVM makelaar / taxateur

Danny is doorgewinterd in de vastgoedwereld. Hij is alweer sinds 1994 actief in de makelaardij, waarvan de laatste vijftien jaar als NVM Makelaar. In 2015 begon hij met Diel om ook de bestaande bouw binnen TW3 een gezicht te geven. Danny’s belangrijkste drijfveer: de afwisseling van klanten en vraagstukken en de uitdaging om iedere klant tevreden te stellen.

Stephanie Wortelboer Backoffice medewerker

Vastgoed heeft Stephanie altijd geïnteresseerd. Het leukste vindt zij het persoonlijke contact met klanten. Behulpzaam, doelgericht, sociaal en flexibel zet ze al deze kwaliteiten in om klanten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Sinds 2014 ondersteunt zij de TW3-makelaars op de afdelingen verhuur, verkoop, bestaande bouw en nieuwbouw. Stephanie is het zonnetje in huis die prat gaat op een gezellige werkplek en fijne telefoongesprekken.