You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

26 april 2018 Nieuw in de verkoop: Prinses Margrietlaan 5a

Nieuw in de verkoop: Prinses Margrietlaan 5a

Nieuw in de verkoop:
Prinses Margrietlaan 5a

Verrassend en indrukwekkend! Deze benedenwoning met kelder en een heerlijke slaapkamer heeft alle comfort én ruimte om de woonbeleving zo aangenaam mogelijk te maken. De woning heeft een heerlijke leef/woonruimte waar je prima kan vertoeven met gezelschap. In de open keuken kun je allerlei lekkers bereiden terwijl je geen gesprek hoeft te missen. Of breng gezellige momenten door in de achtertuin. Het kan allemaal!

De locatie in Hillegersberg-Zuid is fantastisch. Gelegen in een karakteristiek pand op loopafstand van de Bergse plassen, het Prinsenmolenpark en de Rotte. Scholen, een buurtspeeltuin, winkels, horeca, jachthavens, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich ook in de directe omgeving. Kortom, een groene omgeving met een breed scala aan voorzieningen!

Klik hier voor de foto's en meer informatie.

25 april 2018 Nieuw in de verkoop: Piet Smitkade 256

Nieuw in de verkoop: Piet Smitkade 256

Nieuw in de verkoop:
Piet Smitkade 256 

Wonen met fantastisch uitzicht over de Maas en de Kuip kan in dit heerlijke lichte appartement! Het uitzicht reikt van de Van Brienenoordbrug tot aan de Kuip.

Het ruime 3-kamer hoekappartement is gelegen in het luxe ‘Saenredam’ gebouw midden in de wijk ‘De Veranda’. Binnen handbereik vindt u hier de belangrijkste zaken zoals verschillende restaurants, de bioscoop en winkels. De uitvalswegen zijn binnen handbereik en het openbaar vervoer is gesitueerd aan het einde van de straat. Het appartement is keurig afgewerkt met een lichte vloer en is ruim opgezet.

Op de 1e etage bevindt zich de berging en een eigen overdekte parkeerplaats.

Klik hier voor de foto's en meer informatie.